Dha Ankara - Şemdinli'de Toprağa Gömülü Çok Sayıda Mühimmat Bulundu

TÜRK Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan açıklamaya göre, bir PKK'lı teröristin yer göstermesi ile Şemdinli Alan Köyü, Cevizpınar mevkiinde yapılan arazi

TÜRK Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan açıklamaya göre, bir PKK'lı teröristin yer göstermesi ile Şemdinli Alan Köyü, Cevizpınar mevkiinde yapılan arazi araması sonucu toprağa gömülü olarak, çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

TSK'nın açıklamasında "08 Temmuz 2017 tarihinde; 34'ncu Hd.Tug K.lığı ve Şemdinli İlçe Jandarma K.lığı ekiplerince, BTÖ mensubunun yer göstermesi neticesinde Şemdinli/Alan Köyü/Cevizpınar Mevkii bölgesinde yapılan arazi araması sonucunda toprağa gömülü olarak, BTÖ mensuplarına ait aşağıdaki malzemeler ele geçirilmiştir:

Reklam
Reklam

13 adet roket başlığı, 12 adet RPG-7 roketatar sevk fişeği, 2300 adet kalaşnikof mühimmatı, 303 adet 7,62 Bixi mühimmatı, 10 adet fünyesiz el bombası, 10 adet el bombası fünyesi, 40 adet 9 voltluk pil, 88 adet küçük pil, bol miktarda yaşam malzemesi'' ifadeleri yer aldı.

Haber: ANKARA, (DHA)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: