Dha İstanbul - Bakan Kaya'dan Çocuk Evi Ve Huzurevine Ziyaret

Haber - Kamera: İhsan YALÇIN / İstanbul DHA Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Kurban Bayramı'nın ikinci gününde

Haber - Kamera: İhsan YALÇIN / İstanbul DHA
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Kurban Bayramı'nın ikinci gününde İstanbul'daki bir çocuk evinde kalan çocuklar ve Maltepe Huzurevi sakinleriyle bir araya geldi; onların bayramlarını kutladı.
Bakan Fatma Betül Sayan Kaya ilk olarak çocuk evine ziyaret gerçekleştirdi. Bakan Kaya burada çocuklarla bir süre sohbet etti, ardından da onlarla yemek yedi. Çocuklarla yakından ilgilenen Bakan Kaya yemekten sonra çocuklara bayram harçlığı vererek, oyuncak hediye etti. Bu anlarda çocuklar kendilerini görüntüleyen basın mensuplarının kamera ve fotoğraf makinelerine büyük ilgi gösterdi. Bu ilgi üzerine de basın mensupları fotoğraf makineleri ile kameraları kısa bir süreliğine çocuklara verip onların merakını giderdi.

Reklam
Reklam

"ÇOCUK YUVALARI TAMAMEN ORTADAN KALKTI"
Çocuk evine ziyareti sırasında konuşan Bakan Kaya, "Çocuk hizmetlerinde büyük bir dönüşümü gerçekleştirdik. Artık çocuk yuvaları tamamen ortadan kalktı. Çocuklarımızı, çocuk evleri dediğimiz 5-6 çocuğumuzun bir arada yaşadığı bu evlerde büyütüyoruz ya da çocuk evleri sitelerinde yine ev ortamında çocukların sıcak yemeklerinin mutfakta piştiği daha özel bakım altında oldukları çocuk evleri sitelerinde büyümelerini sağlıyoruz. Bayramlar, çocuklarımızı sevindirmek için bizim için çok güzel bir fırsat. Onların yüzünün güldüğünü görmek bizim için en büyük mutluluk" dedi.

TEK TEK ELLERİNİ ÖPÜP BAYRAMLAŞTI
Bakan Fatma Betül Sayan Kaya buradan çocuklarla birlikte Maltepe Huzurevi'ne geçti. Bakan Kaya ve çocuklar huzurevi sakinlerinin tek tek ellerini öpüp onlarla bayramlaştı.

Görüntü Dökümü:
-------------------------
-Bakan Kaya'nın çocuk evine ziyareti
-Bakan Kaya'nın çocuklarla sohbet etmesi
-Bakan Kaya'nın çocuklarla yemek yemesi
-Bakan Kaya'nın çocuklara oyuncak vermesi
-Çocukların kamera ve fotoğraf makinelerine ilgisi
-Çocukların kamera ve fotoğraf makineleriyle çekim yapması
-Bakan Kaya'nın huzurevini ziyareti
-Bakan Kaya'nın huzurevi sakinleriyle tek tek bayramlaşması
-Genel ve detaylar

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: