Dha İstanbul - Boğaz'da Beşiktaş Bayrağı Dalgalanmaya Başladı

Haber - Kamera: Hasan YILDIRIM - Akın ÇELİKTAŞ / İSTANBUL DHA Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olan Beşiktaş'ın bayrağı 15 Temmuz

Haber - Kamera: Hasan YILDIRIM - Akın ÇELİKTAŞ / İSTANBUL DHA
Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olan Beşiktaş'ın bayrağı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde dalgalanmaya başladı.
Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olarak formasına üçüncü yıldızı takan Beşiktaş'ın bayrağı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde dalgalanmaya başladı.
Beşiktaş Bayrağının köprülere asılmasından dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Ulaş Toprak "Köprüye Beşiktaş Bayrağının asılmasından dolayı çok mutluyum. Şampiyonluğu hak ettiğimizi düşünüyorum. Daha nice şampiyonluklara diyorum. Üçüncü yıldızımız kutlu olsun" dedi.

Reklam
Reklam

Görüntü Dökümü:
---------------------------
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden görüntü
Üç yıldızlı Beşiktaş Bayrağının dalgalanması
FSM'den görüntü
Beşiktaş Bayrağının dalgalanması
Taraftarlarla röp
Genel ve detaylar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz