Dha İstanbul - Boğazda  "hayır" Zinciri

  Haber - Kamera: Enver ALAS, İstanbul / DHA Çeşitli siyasi partiler ve sivil toplum örgütlerinin organizasyonunda bir araya gelenler İstanbul boğazı

Haber - Kamera: Enver ALAS, İstanbul / DHA
Çeşitli siyasi partiler ve sivil toplum örgütlerinin organizasyonunda bir araya gelenler İstanbul boğazı kıyısında el ele tutuşarak 'hayır' zinciri oluşturdu.
Ortaköy ile Emirgan arasındaki sahil yolunda belirlenen 18 noktada çok sayıda kişi, "Hayır için el ele" etkinliğinde bir araya geldi.
Ellerinde Türk bayrağı katılımcılar sık sık İzmir Marşı'nı söyledi, "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganları attı. Etkinlikte belirlenen noktalarda buluşanlar aynı anda el ele tutuşarak zincir oluşturdu. Zincirdekiler, bu esnada sahilde yürüyüş yapanlara da 'hayır' bildirileri dağıttı. Yaklaşık iki saat süren etkinliğin sonunda, katılımcılar aynı anda belirlenen noktalarda 'hayır' yazılı balonları gökyüzüne bıraktı. Bu sırada Boğaz semalarında renkli görüntüler oluştu.

Reklam
Reklam

Görüntü Dökümü
--------------------
-Emirgan'da toplananlar
-İzmir Marşı söyleyenler
-Etkinliğe katılanlar
-Sahilde toplananlar
-El ele zincir oluşturulması
-Zİncirden görüntüler
-Slogan atanlar
-Balonların gökyüzüne bırakılması
-Genel ve detaylar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: