Dha İstanbul Bülten - 1

- CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN 15 TEMMUZ GAZİSİNİN EVİNE ZİYARET Haber - Kamera: İdris TİFTİKÇİ / İSTANBUL DHA Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, öğleden sonra

- CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN 15 TEMMUZ GAZİSİNİN EVİNE ZİYARET

Haber - Kamera: İdris TİFTİKÇİ / İSTANBUL DHA
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, öğleden sonra Kısıklı'daki konutundan ayrılarak, Ümraniye'ye geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şişli'de bir hastanede tedavi gören 15 Temmuz Gazisi Mehmet Yaman'ın Ümraniye'deki evine ziyaret gerçekleştirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu sırada, Yaman ile aynı apartmanda oturan İnkılap Mahallesi Muhtarı Mahir Su'nun kızı Arzu Su ve Mesut Uçar'ın nişan merasimine de katılarak, çiftin nişan yüzüklerini taktı. Ziyarette Erdoğan'a, kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar da eşlik etti. Erdoğan, Yaman'ın evinde yaklaşık bir buçuk saat kaldıktan sonra ayrıldı.
Sokağı dolduran vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yoğun sevgi gösterisinde bulundu. Erdoğan, bir süre vatandaşlarla sohbet ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.
Erdoğan, buradan Kısıklı'daki evine geçti.

Reklam
Reklam

Görüntü Dökümü:
------------------------
-Cumhurbaşkanı Erdoğan'nın konvoyundan görüntü
-Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın evden ayrılması
-Erdoğan'ın genç çiftin yüzüklerini takması
-Vatandaşlarla fotoğraf çektirmesi
-Genel ve detaylar

29.01.2017 - 18.56 Haber Kodu : 170129136
29.01.2017 - 22.18 Haber Kodu : 170129155

=================================

- BAŞBAKAN YILDIRIM 15 TEMMUZ GAZİSİNİ ZİYARET ETTİ

Özgür ALTUNCU / İSTANBUL DHA
Başbakan Binali Yıldırım, ailesi ile birlikte 15 Temmuz Gazisi Mehmet Yaman'ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Başbakan Binali Yıldırım, Şişli'deki özel bir hastanede tedavisi devam eden 15 Temmuz Gazisi Mehmet Yaman'ı ziyaret etti. Babası Mustafa Yaman, başhekim ve doktorlarından bilgi aldı. Başbakan Yıldırım ziyaret sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla aradı. Görüntülü arama özelliği ile Gazi Mehmet Yaman ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüşmesini sağladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, aynı telefonla Gazi'nin babası ile de görüştü.
15 Temmuz gecesi Boğaziçi Köprüsü'nde (15 Temmuz Şehitler Köprüsü) darbeci askerleri durdurmaya çalışırken beynine mermi isabet eden Mehmet Yaman'ın, 7 aydır yatağa bağımlı halde yaşadığı bildirildi.

Reklam
Reklam

Görüntü Dökümü:
-------------------------
-Başbakanın hastaneye gelişi
-Hastane koridorundan vatandaşlarla selamlaşması
-Gazinin odasına girişi babası ile görüşmesi
-Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla raması
-Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gaziyi görüştürmesi
-Gazinin babası ile gaziyi görüştürmesi

29.01.2017 - 18.19 Haber Kodu : 170129132

=================================

- TEKNE FACİASINDA KAYBOLAN KİŞİNİN 1 AY SONRA CESEDİ BULUNDU

Haber: Ali Kerem BENGİ / İstanbul DHA
İstanbul Ambarlı Limanı açıklarında 1 ay önce denize açıldıktan sonra alabora olan ve 1 kişinin öldüğü, 1 kişinin sağ olarak kurtarıldığı tekne faciasında kaybolan Hüseyin Kahraman'ın cesedi bulundu.
Ambarlı Limanı açıklarında 30 Aralık 21016 tarihinde, midye avlamak için denize açılan içinde üç kişinin bulunduğu tekne alabora oldu. Yapılan arama kurtarma çalışmaları sırasında teknede bulunan İlyas Bostancı'nın cansız bedenine ulaşılırken, Yılmaz Bodur kurtarıldı. Hüseyin Kahraman ise yapılan aramalarda ulaşılamadı.
Bugün, Ambarlı açıklarında kayalıklar arasında bir ceset bulunduğu ihbarı üzerine polis harekete geçti. Beylikdüzü İlçe emniyet Müdürlüğü ekipleri, ihbarda belirtelen bölgeye giderek cesedi bulunduğu yerden çıkarttı. Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan cesedin 1 ay önce alabora olan teknede kaybolan 32 yaşındaki Hüseyin Kahraman'a ait olduğu belirlendi. Kahraman'ın cenazesinin otopsi işlemlerinin ardından yarın memleketi Kütahya'ya götürüleceği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Görüntü Dökümü:
-------------------------
-Cesedin bulunduğu yerde fotoğrafı
OLAY GÜNÜ ÇEKİLEN ARŞİV GÖRÜNTÜLER
- Teknenin alabora olduğu yerin yukarıdan görüntüsü
- Esenyurt Devlet Hastanesi'nin görüntüsü
- Avcılar Devlet Hastanesi'nin görüntüsü
- Detaylar

29.01.2017 - 23.38 Haber Kodu : 170129158

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: