Dha İstanbul Bülteni - 1

  -(soyunma odasından görüntülerle) CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN FENERBAHÇE MAÇINI TRİBÜNDEN İZLEDİ -Erdoğan, Fenerbahçe soyunma odasına giderek futbolcular ve teknik direktör Aykut Kocaman'ı tebrik

-(soyunma odasından görüntülerle) CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN FENERBAHÇE MAÇINI TRİBÜNDEN İZLEDİ

-Erdoğan, Fenerbahçe soyunma odasına giderek futbolcular ve teknik direktör Aykut Kocaman'ı tebrik etti.

İSTANBUL DHA
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Avusturya'nın Sturm Graz takımı ile oynadığı karşılaşmayı izledi.
Maçın başlamasına 5 dakika kala Ülker Stadı'na gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, karşılaşmayı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile birlikte şeref tribününda izledi. Erdoğan maçın bitiş düdüğünün ardından Fenerbahçe'nin soyunma odasını ziyaret etti. Aykut Kocaman ve futbolcularla tokalaşan Erdoğan, sarı-lacivertlileri kutladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ileFenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım da eşlik etti.Erdoğan maçın hakemlerini de soyunma odasında ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Görüntü dökümü:
---------------
-Erdoğan'ın ve beraberindekilerin gelişi
-Oyuncular ve Kocaman ile tokalaşması
-Hakemleri ziyaret etmesi
-Detaylar

04.08.2017 - 02.06 Haber Kodu : 170804007

=================

- D-100 KARAYOLUNDA ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 1 YARALI

Haber Kamera Ramazan EĞRİ / İstanbul DHA
D-100 Karayolu Uzunçayır mevkiinde 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada bir kadın araçta sıkıştı. Sıkışan kadını itfaiye ekiplerin yarım saatlik çalışma sonucunda araçtan çıkarıldı. Ambulansla hastaneye kaldırılan ağır yaralı kadın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazaya sebep olduğu belirtilen aracın sürcüsünün ise olay yerinden kaçtığı iddia edildi.

Kaza, saat 02.30 sıralarında Kadıköy D-100 Karayolu Uzunçayır mevkii Anakara istikametinde meydana geldi. 34 S 1881 plakalı araç asfalt çalışması nedeniyle kapatılan yolda yavaşlayan Hikmet Çınar kontrolündeki 34 UV 8286 plakalı araca arkadan çarptı. Çarptığı araç ise aynı yönde ilerleyen Tülay Okman Kılıç yönetimindeki 34 TK 5659 plakalı araca çarptı. Kazada Hanife Çınar (48) adlı kadın araçta sıkıştı sürücüsü Hikmet Çınar (52) ise olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ağır bir şekilde yaralanan Hanife Çınar, itfaiye ekipleri tarafından yarım saatlik çalışma sonucu kurtarıldı. İtfaiye ekiplerine gönüllü arama kurtarma ekibinde çalışan bir kişi de yardım etti. Kazada ağır yaralan kadın olay yerine gelen ambulansla Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı Çınar, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazadan yara almadan kurtulan Tülay Okman Kılıç'ın kadın doğum profesörü olduğu öğrenildi. Kazaya sebep olan aracın şoförünün ise olay yerin den kaçtığı iddia edildi. Kaza sonrası kurtarma çalışması esnasında bir kişinin cep telefonuyla kaydetmeye çalışması dikkat çekti. Polis olayla kazaya sebep olan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.

Reklam
Reklam

Görüntü dökümü:
-- --- --- ---
-Araçta sıkışan kadının kurtarılmaya çalışılması
-Kazaya karışan Tülay Okman Kılıç ile röp.
-Araçta sıkışan kadının çıkarılması
-Olay yerine toplanan kalabalık
-Olayı cep telefonuyla kaydetmeye çalışan adam
-Asfalt çalışması yapan işçi ile röp
-Kazaya karışan araçlar
-Ölen Hanife Çınar'ın vesikalık fotosu
-Genel ve Detay

04.08.2017 - 04.45 Haber Kodu : 170804011
04.08.2017 - 06.47 Haber Kodu : 170804012

=================

- (ÖZEL) ZEYTİNBURNU'NDA EBABİL KUŞU BULUNDU

Haber - Kamera: Soner HASIRCIOĞLU / İstanbul DHA
Zeytinburnu'nda, iki genç öğlen saatlerinde evlerine giderken yerde hareketsiz yatan Ebabil kuşu buldu.
Zeytinburnu, Veliefendi Mahallesi'nde oturan iki genç öğlen saatlerinde evlerine giderken, yolda hareketsiz yatan bir kuş gördü. Gençler buldukları kuşun yaralı olduğunu düşünerek bir karton koliye koyarak muhafaza altına aldı. Gençler, internet üzerinden yaptıkları araştırmada kuşun cinsinin 'Ebabil Kuşu' olduğunu öğrendi. Buldukları kuşa su ve yiyecek veren gençler, belediye ekiplerine haber verdi.
Kuşu bulan gençlerden Fatih Can, "Arkadaşımla spordan gelirken kuş binaya çarparak yere düştü. Yardım amacıyla onu yerden aldık, internetten araştırıp ebabil kuşu olduğunu öğrendik. Yetkililere haber verdik, veteriner gelecek onu bekliyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

UÇARKEN UYUYORLAR
Ebabil kuşları diğer kuşlardan farklı olarak tüm ömürlerini uçarak geçirmeleri ile biliniyor. Ayrıca, sadece üremek için yere kondukları ve bir daha havalanamadıkları da söylenir. Kendilerine has kanat yapısı olan kuşların, uçarken de aynı zamanda uyumalarını sağlıyor. Ebabil kuşları tüm canlı türlerinden kaçtıkları için doğada nadir olarak görülürler.

Görüntü Dökümü:
---------------------------
- Ebabil kuşunu bulan gençler
- Kuşa yiyecek ve su verme görüntüsü
- Kuşu bulan genç ile röp
- Genel ve detaylar

03.08.2017 - 23.54 Haber Kodu : 170803205

================

- ANNE VE OĞLUN CENAZELERİ İSTANBUL'A GETİRİLDİ

İbrahim YILDIZ / İstanbul, DHA
Muğla'nın Marmaris ilçesinde içinde motoryatın batması sonucu hayatını kaybeden Safia Aytaç Ağdemir ve oğlunun cenazeleri uçakla İstanbul'a getirildi.
Marmaris'in Boz burun açıklarında batan motoryatta hayatını kaybeden 3 kişi Sahil güvenlik ekiplerinin yaptığı yoğun arama çalışmaları sonrası denizden çıkarılan cesetler otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumuna götürülmüştü. Yapılan otopsilerin ardından kazada hayatını kaybeden Safia Aytaç Ağdemir ve oğlu Mert Ali Ağdemir'in cenazeleri Türk Hava Yoları uçağıyla Bodrum'dan İstanbul'a getirildi.

Reklam
Reklam

Görüntü dökümü
-----------------------
-Uçağın gelişinden görüntüler
-Uçağın park yerine yanaşması
-Cenazelerin uçaktan indirilişi
-detay görüntüler

03.08.2017 - 22.36 Haber Kodu : 170803197

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: