Dha İstanbul - (Ek Görüntüyle Geniş Haber) Pendik'te Banka Soygunu Girişimi: 2 Yaralı (2)

  Haber-Kamera: Cengiz ÇOBAN - İSTANBUL DHA Pendik'te bir bankayı soymak için gelen biri kadın 2 kişi, müşterilerden birini rehin alıp

Haber-Kamera: Cengiz ÇOBAN - İSTANBUL DHA
Pendik'te bir bankayı soymak için gelen biri kadın 2 kişi, müşterilerden birini rehin alıp soygunu gerçekleştirmek istedi.Soyguncularla güvenlik görevlisi arasında çıkan çatışmada güvenlikçi ve soyguncu yaralandı. Yaralı soyguncu gittiği hastanede kadın soyguncu da evinde yakalandı.
Olay saat 13.30 sıralarında Kaynarca mahallesindeki bir banka şubesinde meydana geldi. U.Ç. ile sevgilisi olduğu öğrenilen Kırgız uyruklu D.Z. bankanın önüne geldi. Ardından silahlarını çıkararak içeriye giren U. Ç. ve D.Z. ile bankanın güvenlik görevlisi S.P. arasında arbede çıktı. Yaşanan arbede esnasında U.Ç. müşterilerden birini rehin aldı. Bunun üzerine U.Ç ile güvenlik görevlisi arasında çatışma çıktı. Rehin aldığı kişiyi bırakan U.Ç. sevgilisiyle birlikte olay yerinden kaçmaya başladı. Soyguncu kaçtığı sırada güvenlik görevlisine ateş etmeye devam etti. Yaşanan çatışmada güvenlik görevlisi ve soyguncu U.Ç. yaralandı. Bacağından yaralanan U.Ç. sevgilisiyle birlikte olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Güvenlik görevlisi ise olay yerine çağrılan ambulansla çevrede bulunan bir hastaneye kaldırıldı. Güvenlik görevlisinin S.P.'nin karnından vurulduğu ve ameliyata alındığı öğrenildi.
Bacağından vurulan yaralı soyguncu, gittiği özel bir hastanede yakalandı. Polis yaralı soyguncunun verdiği bilgiler doğrultusunda D.Z.'yi de saklandığı evde gözaltına aldı. Evde yapılan aramalarda sahte polis kimliği ile yeleği ele geçirildiği öğrenildi.
Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

Reklam
Reklam

Görüntü Dökümü:
------------
-Bankadan görüntü
-Polis ekiplerinden görüntü
-Banka çalışanlarından görüntü
-Çevrdeki vatandaşlarla röp
-Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması
-Camdaki mermi izleri
-Genel ve detay görünütler

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: