Dha İstanbul- Esenyurt'ta 150 Bin Liralık Banka Soygunu. Gürcü Soyguncu Yakalandı. 2 Soyguncu Kaçtı

  Çağatay KENARLI, İstanbulDHA Esenyurt'ta bir banka şubesine gelen yüzleri maskeli ve silahlı 3 kişi, bankanın güvenlik görevlisini setkisiz hale getirerek veznedeki

Çağatay KENARLI, İstanbulDHA
Esenyurt'ta bir banka şubesine gelen yüzleri maskeli ve silahlı 3 kişi, bankanın güvenlik görevlisini setkisiz hale getirerek veznedeki yaklaşık 150 bin TL ve güvenlik görevlisinin tabancasını alarak kaçtı. Polis kaçan Gürcistan uyrukla 1 soyguncuyu yakaladı.
Sanayi Mahallesi'ndeki banka şubesine saat 14.00 sıralarında gelen yüzleri maskeli ve silahlı 3 soyguncu içeri girdi. Soyguncular bankanın güvenlik görevlisini, silahını alarak etkisiz hale getirdi. Veznedeki görevlileri de silahla tehdit eden soyguncular, yaklaşık 150 bin TL ve güvenlik görevlisinin tabancasını alarak şubeden çıktı ve gözden kayboldu. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Reklam
Reklam

1' İ YAKALANDI, 2'Sİ ARANIYOR
Polis ekipleri banka ve çevredeki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Bu sırada polis ekipleri soyguncuların kaçtığı güzergahtaki kavşak ve yolları kesti.

GÜRCİSTAN UYRUKLU SOYGUNCU YAKALANDI
Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Gürcistan uyruklu bir soyguncuyu yanında silahla birlikte aynı semtte yakaladı. Gözaltına alınan Gürcistan uyruklu soyguncu Kıraç Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü. Kaçan 2 soyguncunun yakalanması için bölgede çalışmalar devam ediyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
-Bankanın genel görüntüsü
-Polis ekiplerinin görüntüsü
-Banka personelinin görüntüsü
-Banka içerisindeki olay yeri ve inceleme ekipleri
-İçeriye giren olay yeri ve inceleme ekibi
-Genel ve detay görüntüler

DHAFEED

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: