Dha İstanbul - Kılıçdaroğlu'nun İstanbul'da Yoğun Programı

  Haber: Gülseli KENARLI - Kamera: Yaşar KAÇMAZ / İstanbul DHA CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, referandum öncesi bugün İstanbul'da

Haber: Gülseli KENARLI - Kamera: Yaşar KAÇMAZ / İstanbul DHA
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, referandum öncesi bugün İstanbul'da 3 programla sivil toplum kuruluşları, üniversiteliler ve partileriyle bir araya geliyor.
Kılıçdaroğlu ilk olarak Balkan Dernekleri ve Federasyonları ile bir araya geldi. Toplantı basına kapalı olarak gerçekleşiyor.
Kılıçdaroğlu daha sonra Hayırlı Üniversiteliler Platformu ile bir araya gelecek ve partisinin İstanbul Genişletilmiş 3. Bölge toplantısına katılacak. Kılıçdaroğlu'na İstanbul programında, CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat eşlik ediyor.

Reklam
Reklam

Görüntü Dökümü:
---------------------
- Kılıçdaroğlu'nun görüntüsü
- Salondan görüntüler
- Detaylar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: