Dha İstanbul - Kumkapı'da İçinde Kimsenin Yaşamadığı Metruk Bina Çöktü

  *  Can kaybının yaşanmadığı olayda sokakta park halindeki 2 otomobil enkaz yığınının altında kaldı.  İbrahim AKTÜRK - Zeki GÜNAL, İstanbulDHA Fatih Kumkapı'da

* Can kaybının yaşanmadığı olayda sokakta park halindeki 2 otomobil enkaz yığınının altında kaldı.

İbrahim AKTÜRK - Zeki GÜNAL, İstanbulDHA
Fatih Kumkapı'da 4 katlı metruk bir bina çöktü. Çöken binadan geriye kalan enkaz, iki sokağı tamamen kapattı. Bu sırada sokakta kimsenin bulunmaması olası faciayı önledi.
Olay, saat 16.30 sıralarında, Kumkapı'daki Fındıkkıran sokakta meydana geldi. Uzun zamandır kullanılmayan 4 katlı binanın büyük kısmı gürültüyle çöktü. Binanın enkazı iki sokağı tamamen kapattı. Olay yerine itifaiye ve polis ekipleri sevkedildi. İlk olarak çöken parçaların altında kimsenin olup olmadığı araştırıldı. Bu arada, enkazı kaldırmak için iş makineleri de olay yerine gönderildi. Çökme sırasında, binanın çevresinde bulunan park halindeki iki araçta büyük çapta maddi hasar oluştu. Görgü tanıkları, binanın bir anda büyük bir gürültüyle çöktüğünü ve çökmeyle birlikte toz bulutunun oluştuğunu söyledi. Mahalle sakinleri, binanın uzun süredir kullanılmadığını, belediyeye binanın çökme tehlikesi ile karşı karşıya olduğunu aktardıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

ÇÖKME ANI KAMERADA
Metruk binanın çökme anı, çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, binanın çökmesi ve havaya toz yığınının yükselmesi ve çevredekilerin panik halinde kaçışmaları görülüyor.

ENKAZ KALDIRMA ÇALIŞMALARI SIRASINDA YİNE ÇÖKME OLDU
Bu arada, iş makinelerinin enkaz yığınını kaldırdığı sırada, binanın bir başka kısmı çöktü. Bu sırada kameralar kayıttaydı. Enkazdaki çalışmalar sürüyor.

Görüntü Dökümü:
-GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜSÜ:
-Binanın çökmesiyle oluşan toz bulutu
-Çevredekilerin panik halinde kaçışı
-Detay görüntüler
AKTÜEL GÖRÜNTÜLER
-Çöken binadan görüntüler
-Enkaz yığınından detay görüntüler
-Hasar gören araçlardan görüntüler
-Araçları itfaiye ekiplerinin olay yerinden çekmesi
-Görgü tanıklarıyla röportajlar
-Enkaz kaldırma çalışması sırasında tekrar çökmenin yaşanması
-Çökme ile birlikte oluşan toz bulutu
-Genel ve detay görüntüler

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: