Dha İstanbul - Motoryat Faciası'nda Hayatını Kaybeden Anne Ve Oğlu İstanbul'da Son Yolculuklarına Uğurlandı (1) 

  Enver ALAS / İstanbul DHA Marmaris'te, bindikleri motoryatın batması sonucu yaşanan faciada kurtarmak istediği oğlu ile birlikte yaşamının yitiren Safia Ağdemir

Enver ALAS / İstanbul DHA
Marmaris'te, bindikleri motoryatın batması sonucu yaşanan faciada kurtarmak istediği oğlu ile birlikte yaşamının yitiren Safia Ağdemir ile oğlu Mert Ali Ağdemir, İstanbul'da ailesi ve sevenlerinin gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı.
Faciada batan motoryattan 10 yaşındaki kızını kurtarabilen ancak oğlu ve eşini kaybeden baba Ayhan Ağdemir, cenaze töreninde büyük acı yaşadı. Baba Ağdemir, uzun süre eşinin ve oğlunun tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.

BÜYÜKBAKKALKÖY MEZARLIĞI'NDA TOPRAĞA VERİLDİLER
40 yaşındaki Safia Ağdemir ile 15 yaşındaki Mert Ali Ağdemir, Maltepe Merkez Cumhuriyet Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Büyükbakkalköy Mezarlığı'nda toprağı verildi.

Reklam
Reklam

FACİADA 3 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞ 8 KİŞİ KURTARILMIŞTI
Muğla'nın Marmaris İlçesi, Bozburun Mahallesi açıklarında, önceki gün bindikleri motoryatın batması sonucu yaşanan olayda 3 kişi ölmüş, 8 kişi ise sağ kurtarılmıştı.

Görüntü Dökümü
----------------------
-Cenazenin camiye gelişi
-Acılı babadan görüntü
-Baba Ayhan Ağdemir'e taziyede bulunanlar
-Ayhan Ağdemir'in oğlunun tabutuna sarılıp ağlaması
-Babanın ayakta durmakta güçlük çekmesi
-Ağlayan yakınları

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: