Dha İstanbul - Polis, Hastaneden Kaçan Hırsızlık Şüphelilerini Yakalamak İçin Silah Kullandı

* Elleri kelepçeli olarak kaçan şüphelilerden biri, başına isabet eden kurşunla ağır yaralandı. Diğer şüpheli de gözaltına alındı. Ersan SAN, İstanbulDHA Polis,

* Elleri kelepçeli olarak kaçan şüphelilerden biri, başına isabet eden kurşunla ağır yaralandı. Diğer şüpheli de gözaltına alındı.

Ersan SAN, İstanbulDHA
Polis, sağlık kontrolü için getirildikleri Esenyurt Devlet Hastanesi'nden kaçan 2 hırsızlık şüphelisini yakalamak için silah kullandı. Kaçan şüphelilerden biri başına isabet eden kurşunla ağır yaralandı. Diğer şüpheli de yakalanıp gözaltına alındı.

SAĞLIK KONTROLÜ İÇİN HASTANEYE GETİRİLDİLER
Edinilen bilgiye göre saat 16.15 sıralarında 2 hırsızlık şüphelisi polis refakatinde hastaneye getirildi. Hastanedeki işlemler sırasında 2 şüpheli elleri kelepçeli durumda kaçmaya başladı.

Reklam
Reklam

POLİS PEŞLERİNİ BIRAKMADI, KOVALAMAYI SÜRDÜRDÜ
Polis hastane dışına çıkan şüphelilerin peşini bırakmadı, kovalamayı sürdürdü. Şüphelilerin kaçmaya devam etmesi üzerine polis silah kullandı. Polisin silahından çıkan kurşunlardan biri kaçan 2 hırsızlık şüphelisinden birinin başına isabet etti.

BİRİ AĞIR YARALI OLARAK HASTANEYE KALDIRILDI, DİĞERİ YAKALANDI
Ağır yaralı şüpheli hastaneye kaldırıldı, yanındaki arkadaşı da yakalandı. Polis - hırsız kovalamacası sırasında bölgeye takviye polis kuvvetleri sevkedildi.

Görüntü Dökümü
------------------------
şüphelinin vurulduğu yer. yerdeki kan izleri
yakalanan diğer şühelinin polis otosundaki görüntüsü
esenyurt devlet hasanesi

dhafeed

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: