Dha İstanbul - Tavuk Çiftliğinde Ele Geçirilen 1 Ton 400 Kiloluk Uyuşturucu Operasyonunda: 7 Kişi Tutuklandı  

Haber: Çağatay KENARLI / İstanbul DHA Sakarya'nın Hendek İlçesi'nde eroin imalathanesine dönüştürülen bir tavuk çiftliğinde ele geçirilen 1 ton 400 kilogram

Haber: Çağatay KENARLI / İstanbul DHA
Sakarya'nın Hendek İlçesi'nde eroin imalathanesine dönüştürülen bir tavuk çiftliğinde ele geçirilen 1 ton 400 kilogram uyuşturucu ile ilgili gözaltına alınan 7 kişi tutuklandı.
İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 1998 yılında uyuşturucu ticaretinden 15 yıl ceza aldığı öğrenilen ve yakın zamanda tahliye olan Rıfat B.'yi takip ederek Sakarya Hendek'teki bir tavuk üretim çiftliğinde uyuşturucu imalathanesi tespit etmişti. Geçtiğimiz hafta çiftliğe düzenlenen baskında 1 ton 400 kilogram eroin ele geçirilmişti. Operasyonda Rıfat B., çiftlik sahibi ve çiftlik çalışanlarının da arasında bulunduğu toplam 7 kişi gözaltına alınmıştı.
İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Bakırköy Adliyesi'ne sevk edilen 7 şüpheli çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: