Dha İstanbul - Ünlü Futbolcuların Da İfade Verdiği Lüks Araç Operasyonu (1)

  * Operasyonda Fransa'dan gemiyle İstanbul'a getirilen mini helikopter olarak adlandırılan 1 gyrocopter de ele geçirildi.  İhsan YALÇIN / İstanbul DHA İstanbul İl

* Operasyonda Fransa'dan gemiyle İstanbul'a getirilen mini helikopter olarak adlandırılan 1 gyrocopter de ele geçirildi.

İhsan YALÇIN / İstanbul DHA
İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin geçtiğimiz mayıs ayında, yurda kaçak yollarla ve sahte belgelerle lüks araç soktuğu belirtilen şebekeye yönelik düzenlediği operasyonun detayları ortaya çıktı. Çetenin kaçakçılıkta boyut atladığı, Türkiye'ye kaçak yollarla 21 lüks araç, 10 iş makinesi ve 560 bin sigaranın yanısıra 1 gyrocopter (hava aracı) dahi getirdikleri belirtildi.
Operasyonda 2'si kamu görevlisi 13 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Reklam
Reklam

FUTBOLCULAR DA İFADE VERMİŞTİ
Operasyon kapsamında eski futbolcu Tayfur Havutçu ile futbolcular Ozan Tufan, Emre Belözoğlu ve Volkan Şen İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'nda ifade vermişti.

Görüntü Dökümü:
------------------------
Jandarma Kamerası
//////////////////////////////////
-Operasyon anı
-Bir evde yapılan arama
-Gözaltına alınan şüpheliler
-Ele geçirilen gyrocopterin fotoğrafları

Aktüel Görüntü
///////////////////////////
-Lüks araçların jandarmada sergilenmesi
-Genel ve detaylar

dhafeed

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: