Dha Yurt - Başbakan Yıldırım, İzmir'den Ayrıldı

 BAŞBAKAN Binali Yıldırım, İzmir'den uçakla ayrılarak İstanbul'a hareket etti. Başbakan Yıldırım, İstanbul'dan miting düzenleyeceği Yalova'ya geçecek. Referandum çalışmaları kapsamında dün İzmir'e

BAŞBAKAN Binali Yıldırım, İzmir'den uçakla ayrılarak İstanbul'a hareket etti. Başbakan Yıldırım, İstanbul'dan miting düzenleyeceği Yalova'ya geçecek.
Referandum çalışmaları kapsamında dün İzmir'e gelen Başbakan Binali Yıldırım, partisinin İzmir İl Başkanlığı'nın açılışını yaptı, Romanlarla akşam yemeği yedi. Geceyi Balçova Kaya Termal Otel'de geçiren Yıldırım, Türkiye ile Hollanda arasındaki diplomatik kriz ile ilgili gelişmeleri buradan takip etti. Hollanda Başbakanı ile telefon görüşmesi yapıp rahatsızlığını dile getiren Başbakan Yıldırım, gece geç saatlere kadar kurmayları ve bakanlar ile de görüşmeler yaptı.
Bugün sabah saatlerinde diplomatik krizle ilgili görüşmelerine devam eden Başbakan Yıldırım, saat 12.30'da İzmir Adnan Menderes Havalimanı'ndan ayrılarak uçakla İstanbul'a geçti. Başbakan Yıldırım, İstanbul'dan miting düzenleyeceği Yalova'ya geçecek.

Reklam
Reklam

Haber: Tufan HAMARAT/İZMİR, (DHA)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: