Dha Yurt - Gıda Toptancısında Yangın: 2 Itfaiye Eri Yaralandı, 1 Itfaiyeci Dumandan Etkilendi

GAZİANTEP'te, gıda toptancılığı yapılan bir işyerinin depo kısmında başlayan yangın kısa sürede bütün işyerini sardı. İtfaiye ekiplerinin 4 saatlik çalışmayla

GAZİANTEP'te, gıda toptancılığı yapılan bir işyerinin depo kısmında başlayan yangın kısa sürede bütün işyerini sardı. İtfaiye ekiplerinin 4 saatlik çalışmayla kontrol altına alınan ve 3 milyon liralık hasara yol açan yangında 2 itfaiye eri yaralandı, 1 itfaiyeci dumandan etkilendi.
Sanayi Mahallesi'ndeki Gıda Toptancıları Sitesi'ndeki bir işyerinde gece geç saatlerde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İşyerinin depo kısmında başlayan ve kısa sürede her yeri saran alevleri gören güvenlik görevlileri durumu hemen itfaiye ve polise bildirdi. Kısa sürede yangına müdahale eden itfaiye ekipleri alevlerin komşu işyerlerine sıçramaması için mücadele etti. Gıda ürünlerinin yanı sıra bebek bezi gibi yanıcı maddelerinden bulunduğu işyerindeki yangın itfaiye ekiplerinin 4 saatlik çalışmasının ardından kontrol altına alındı. Yangını haber alarak olay yerine gelen Gıda Toptancıları Sitesi Başkanı Mehmet Çeliktürk, yangının çıkış sebebinin bilinmediğini söyledi. Çeliktürk, itfaiyenin müdahalesiyle alevlerin komşu işyerlerine sıçramamasıyla büyük bir faciadan dönüldüğünü ifade etti. Yaklaşık 3 milyon liralık maddi zararın meydana geldiği yangının çıkış sebebi araştırılıyor.
Öte yandan, yangına müdahale ederken merdivenden düşen 2 itfaiye eri ile dumandan etkilenen 1 itfaiye erine ise olay erinde hazır bekletilen ambulanslarda müdahale edildi.
GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
------------------------------
- Yangının çıktığı işyeri
- İtfaiyenin alevlere müdahalesi
- Yaralanan itfaiyecinin ambulansta tedavi edilmesi
- İtfaiye araçları
- Mehmet Çeliktürk'ün konuşması
- Yanan işyerindeki dumanlar
- Genel ve detay görüntüler
Haber-Kamera: Eyyüp BURUN / GAZİANTEP,(DHA)

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: