Dha Yurt - İzmir'de Orman Yangını (2)

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde Doğançay Mahallesi sınırları içinde gece saatlerinde başlayan yangın korkuttu. Yaklaşık 5 hektarlık makilik alan

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde Doğançay Mahallesi sınırları içinde gece saatlerinde başlayan yangın korkuttu. Yaklaşık 5 hektarlık makilik alan ile ağaçlandırma çalışması yapılan alanın bir bölümü yandı.
Ekipler, yangına, 20 arazöz, 5 su tankeri ve 3 dozer ile müdahale ederken, yangın yaklaşık 1.5 saatte kontrol altına alındı.
Sabah saatlerinde günün ilk ışıklarıyla beraber ekipler bu kez hava araçlarıyla soğutma ve hasar tespit çalışması yapacak. Halen yerden soğutma çalışmaları ise devam ediyor.

Reklam
Reklam

(GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ)

Haber-Kamera: İzmir, (DHA)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: