Dha Yurt - Kaçırılan 10 Yaşındaki Ceylin Ölü Bulundu - Ek

EŞİYLE BİRLİKTE GÖZALTINA ALINDI İzmir'in Ödemiş ilçesinde, iki gün önce ortadan kaybolan ve dedesinin cep telefonuna gelen mesajdan kaçırıldığı anlaşılan 10

EŞİYLE BİRLİKTE GÖZALTINA ALINDI

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, iki gün önce ortadan kaybolan ve dedesinin cep telefonuna gelen mesajdan kaçırıldığı anlaşılan 10 yaşındaki Ceylin Atik'in cesedinin bulunduğu evde yaşayan ev hanımı Ş.T. (30) ile oto tamircisi olan kocası S.T. (37) gözaltına alındı. Çift, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, 3 yaşındaki çocukları M.Y.T. ise bir yakınlarına teslim edildi. S.T.'nin olay sırasında evde olmadığı öğrenildi.
Ş.T.'nin polise verdiği ilk ifadesinde olay günü oğlu ile parkta oynadıklarını belirtip, "Ceylin, oğlumu çok severdi. O da bize katıldı. Bir süre birlikte oynadıktan sonra su içmek ve dinlenmek için eve çıktık. Ceylin, evin içinde koştururken, ayağı kayıp düştü. Başını yere çarptı. Öldüğünü anlayınca, korkup, cesedini odaki sandığa kilitledim" dediği öğrenildi.
Ceylin Atik'in dedesine gelen "Polise haber vermeyin. Torununu öldürürüz" yazılı SMS'in de Ş.T. tarafından bir yakınının cep telefonundan gönderildiği belirlendi.
Öte yanda vücudunda herhangi bir kesici alet ve kurşun yarası bulunmayan Ceylin Atik'in cesedi, savcı ve polisin evdeki gerekli incelemelerinin ardınan otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

Reklam
Reklam

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
------------------------------

- Binanın önündeki kalabalıktan görüntü ve tepki göstermeleri
- Polisin aldığı önlemler
- Vatandaşlarla röpler
- İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aykın olay yerine gelip yaptığı kısa konuşma
- Genel ve detay görüntü

Haber: Taylan YILDIRIM - Kamera: Mücahit BEKTAŞ / ÖDEMİŞ (İzmir), (DHA)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: