Dha Yurt - Tacizci Suriyeliye Uçan Tekme

ÜLKESİNDE yaşanan iç savaştan kaçarak Mersin'e gelen Suriye uyruklu 29 yaşındaki Omar Monda, iddiaya göre yolda yürüyen 25 yaşındaki E.A

ÜLKESİNDE yaşanan iç savaştan kaçarak Mersin'e gelen Suriye uyruklu 29 yaşındaki Omar Monda, iddiaya göre yolda yürüyen 25 yaşındaki E.A isimli kadına elle sarkıntılık yaptı. Olayı fark eden 2 genç tarafından dövülen Monda'ya, kimliği belirlenemeyen bir gençte uçarak tekme atıp yere serdi.
Olay, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'nda meydana geldi. Mersin'de yaşayan Suriyeli Omar Monda, önünde yürüyen E.A.'ya elle sarkıntılık yaptı.Genç kadının çığlık atması üzerine çevrede bulunan iki genç yakaladıkları tacizciyi feci şekilde dövdü. Yere düştükten sonra bir esnaf tarafından içirilen sudan sonra ayağa güçlükle kalkabilen tacizci Monda'ya bu kez, kimliği belirlenemeyen bir genç uçarak tekme atıp yere serdi. Uçan tekmeli saldırı anı çevrede bulunan bir kişi tarafından cep telefonuyla kaydedilirken, olay yerine çağrılan polis ekibi, tarafından yakalanan Monda, genç kadının şikayetçi olmasının ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.
Öte yandan yaşanan iç savaştan kaçarak Mersin'e gelen Suriyeli vatandaşların sayısının resmi rakamlara göre 167 bin olarak açıklandı. Gayri resmi rakamlara göre ise 300 bini aştığı ifade ediliyor. Kenttin belli bölgelerinde ise yaşayan Suriyelilerin evlerinin ve işyerlerinin bulunduğu yerler, Şam sokaklarını anımsatıyor.

Reklam
Reklam

Görüntü Dökümü
-------------------------------
Suriyeli Omar Monda , kaldırımda yürürken
Vatandaş uçarak tekme atarken
Tekmenin etkisiyle yere düşmesi
Adam tacizciye yerde tekmelerken
Çevrede bulunan vatandaşlar ayırırken
Yerde yatarken
Su vermeye çalışan vatanrdaş
Suriyeli yerden kaldırılken
Olay yerine gelen polisler zanlıyı alırken

Haber :-Kamera: Gülah DEMİRCİ/MERSİN (DHA)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: