Dha Yurt;cumhurbaşkanına Suikast Timi Davasına Devam Ediliyor

DHA YURT;CUMHURBAŞKANINA SUİKAST TİMİ DAVASINA DEVAM EDİLİYOR CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın Marmaris'te kaldığı otele, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi saldırı düzenleyen

DHA YURT;CUMHURBAŞKANINA SUİKAST TİMİ DAVASINA DEVAM EDİLİYOR

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın Marmaris'te kaldığı otele, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi saldırı düzenleyen 1'i firari 37 darbeci askerin aralarında bulunduğu 47 kişinin yargılanmasına Muğla 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'ne devam ediliyor.
Sabah erken saatlerden itibaren duruşmanın yapıldığı Muğla Ticaret ve Sanayi Odası
Duruşmanın yapılacağı salon ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri dikkati çekerken, Alman kurdu cinsi "Boomber" isimli özel eğitimli dedektör köpek ile duruşmanın yapılacağı salon ve çevresinde arama yapıldı. Kalabalık, tutuklu sanıklar duruşmanın yapılacağı salona getirilirken 'FETÖ'nün p...i halka hesap verecek" diye slogan attı. Bu sırada sanıklardan Binbaşı Şükrü Seymen'in başını sallaması dikkati çekti.
Cumhurbaşkanı'nın da taraf olduğu, sanıkların herbiri için 6 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen davanın bugünkü duruşması başladı.

Reklam
Reklam

Görüntü Dökümü

-----------------------

-Duruşmanın yapılacağı salon önündeki geniş güvenlik önlemlerinden görüntü

-Duruşmanın yapılacağı salonun önünde toplanan kalabalıktan görüntü

-Açılan dövizlerden ve slogan atılmasından görüntü

-Genel ve detay görüntüler

Haber: Yaşar ANTER - Kamera: Cavit AKGÜN / MUĞLA, (DHA)

=====================================================

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: