Dha Yurt;enis Timuçin 'ruhlarınız Hatırlayacak' İle Okurlarıyla Buluştu

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde 'Ruhlarınız Hatırlayacak' isimli kitabını imzalayan Enis Timuçin, kitabında yaradılış ve Kuran'ı Kerim'in şifrelenmiş anlamı gibi konulara yer

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde 'Ruhlarınız Hatırlayacak' isimli kitabını imzalayan Enis Timuçin, kitabında yaradılış ve Kuran'ı Kerim'in şifrelenmiş anlamı gibi konulara yer verdiğini söyledi. Milta Bodrum Marina'daki D&R mağazasında düzenlenen imza töreninde sevenleri için 'Ruhlarınız Hatırlayacak' isimli kitabını imzalayan Enis Timuçin, okuyucuları ile fotoğraf çektirdi. Mart ayı sonunda Timen Yayınları'ndan çıkan ve 370 sayfa olan kitapta Timuçin, birçok farklı konuyu ele aldığını belirterek, "Kitabımız kadının ve erkeğin yaratılışı, donanımı, özellikleri, kadının çocuk doğurduktan sonra çocuk ile olan bağı doğa ile olan bağımız, reenkarnasyon, dejavu, neden rüya görüyoruz gibi konuları ele alıyor. Rüyada neler yaşıyoruz ve rüyalarımıza müdahale edebilir miyiz? Rüyada iken bir şeyler öğrenebilir miyiz? Bu dünyaya geliş sebebimiz ne? Beynimizin çalışma sistemi nasıl ve nasıl aktive edebiliriz? 100 milyar nöron barındırıyoruz beynimizde ve bunun yüzde 15'ini kullanabiliyoruz, geri kalanını nasıl aktive edebiliriz? Negatif düşüncelerden nasıl kurtulabiliriz? Kuranı Kerim'in şifrelenmiş bir anlamı var mı yok mu gibi birçok konuyu içeriyor" dedi. "ATATÜRK OLMASAYDI KURAN'I KERİM'İN ŞİMDİKİ ANLAMI ÇIKMAZDI" Muhafazakar kesimin Kurtuluş Savaşı dönemindeki süreçte Mustafa Kemal Atatürk'ün din üzerinde ciddi manada bir baskı oluşturduğunu dine zarar verdiğini düşündüğünü belirten Timuçin, "Bu noktada bir algı operasyonu ile Mustafa Kemal Atatürk'ün aslında bu ülke için yararlı olmadığı kanısına varan büyük bir kesim var. Bununla ilgili derin araştırmalar yaptıktan sonra aslında Kuran'ı Kerim'in şifrelenmiş anlamının 3 kelime de kendi isminde saklı olduğunu ve bunun da Mustafa Kemal Atatürk Latin alfabesini getirmemiş olsa ortaya çıkmayacağını gördük. Kuran'ı Kerim'de geçen kuran kurmak, Kerim olan Allah anlamına geliyor. Kısacası Allah diyor ki 'anlamı benim ile kurarsan seni mükafatlandırırım ama bensiz kurarsan seni cezalandırırım' Mustafa Kemal Atatürk Latin alfabesini getirmemiş olsa bu anlam çıkmıyor. Kuran'ı Kerim'i biz Arapça olarak değerlendirdiğimizde Arapçasında böyle bir anlam çıkmıyor" dedi.

Reklam
Reklam

İZMİR' DE OKURLARINA İMZALADI

KAMUOYUNDA daha çok siyasetçi kimliğiyle tanınan, öncülük ettiği sayısız projeyle hem sosyal hem siyasal hem de kültürel dünyaya yön veren Enis Timuçin, 'Ruhlarınızı Hatırlayacak' isimli kitabını İzmirli okurlarına daimzaladı.
Timen Yayınları'ndan çıkan kitabın Forum Bornova D&R mağazasında gerçekleşen imza günü yoğun ilgi gördü. "Rengini seç" konseptiyle yedi farklı renkte kapak baskısı olan kitaptan istedikleri renge seçenler kitaplarını Enis Timuçin'e imzalattı. Timuçin, kitabının bir manifesto niteliği taşıdığını ve dünyanın erkek egemen bir düzenle yok oluşuna seyirci kalınmaması için öncelikle tüm kadınları ve de tüm insanları dişil gücün uyanışına çağıran bir sesleniş olduğunu belirtti.

Görüntü Dökümü
---------------------
-Enis Tİmuçin ile röp
-Okurlarına kitaplarını imzalaması

BODRUM/ / İZMİR, (DHA)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: