Dha Yurt;gaziantep'te 200 Polisle Şafak Operasyonu: 15 Gözaltı

 GAZİANTEP'te, 200 polisin katılımıyla 36 adrese yönelik eş zamanlı operasyonda 35 kilo esrar ile bir miktar eroin ve çok sayıda

GAZİANTEP'te, 200 polisin katılımıyla 36 adrese yönelik eş zamanlı operasyonda 35 kilo esrar ile bir miktar eroin ve çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirilirken 15 şüpheli gözaltına alındı. Basılan evlerden giriş kapısı 12 kilitle güçlendirilen birinin güvenlik kameralarıyla izlendiği ortaya çıktı.

Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, özel harekat polisleri eşliğinde zırhlı araçlarla kentteki 36 adrese şafak vakti eş zamanlı operasyon düzenledi. Eğitimli köpek Alex'in de yer aldığı operasyonda koçbaşı ile açılarak girilen evlerde arama yapıldı.

Reklam
Reklam

ARANAN EV GÜVENLİK KAMERALARIYLA DONATILMIŞ

Operasyonda basılan Fırat Mahallesi'ndeki bir evin giriş kapısının 12 kilitle güçlendirildiği ve dört tarafından güvenlik kameralarıyla izlendiği ortaya çıktı. Operasyonda toplam 35 kilo esrar ile bir miktar eroin, çok sayıda uyuşturucu hap, 1 tabanca, 50 mermi ve 5 fişek ele geçirilirken, 15 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler, kelepçelenerek sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

----------------------------------

- Özel harekat ekipleri

- Koçbaşıyla kapının kırılması

- Evde arama yapılması

- Alex'in uyuşturucuyu bulması

- Esrara el konulması

- Kaçan şüphelinin yakalanması

- Şüphelinin gözaltına alınması

- Zırhlı araç

- Binadaki güvenlik kamerası

- Filmli pencere camları

- Genel ve detay görüntüler

Haber: Mücahit YOLCU - Kamera: Metin Faruk TAMER-GAZİANTEP-DHA)

GÖRÜNTÜ BOYUTU: 111 MB

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz