DHKP-C'ye operasyon: Tunceli'nde gözaltına alınan kadın Adana'ya getirildi

Terör örgütü Devrimci Halk Kurtuluş Partisi-Cephesi (DHKP-C)'ne yönelik operasyonda Adana'da 10 kişi gözaltına alındı. Tunceli'de...

Terör örgütü Devrimci Halk Kurtuluş Partisi-Cephesi (DHKP-C)'ne yönelik operasyonda Adana'da 10 kişi gözaltına alındı. Tunceli'de yakalanan örgüt üyesi bir kadın da Adana'ya getirildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanlığı'nın koordinesinde hafta içinde İstanbul, Ankara, Adana, Kocaeli, Mersin, Konya, Sakarya, Eskişehir, Kütahya ve Tunceli’nde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyonlar yapıldı. Adana'daki baskınlarda terör örgütü üyesi oldukları iddiasıyla 10 kişi yakalandı.

Reklam
Reklam

Bu arada Tunceli'nde polisin bir ev baskınında ele geçirdiği ismi açıklanmayan bir kadın da sorgulanmak üzere Adana'ya getirildi. Adli Tıp Birimi'nde sağlık kontrolünden geçirilen genç kadın, ifadesi alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: