Dhl'den Kayso'ya Ziyaret

DHL Anadolu Saha Satış Müdürü Cengiz Işıkara 14 Mayıs 2012 tarihinde Kayseri Sanayi Odası (KAYSO)...

DHL Anadolu Saha Satış Müdürü Cengiz Işıkara 14 Mayıs 2012 tarihinde Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KAYSO Başkanı Mustafa Boydak, günümüzde ürünlerin lojistiğinin çok önemli hale geldiğini belirterek, bu işi iyi yapan şirketlerin hızla büyüdüklerini söyledi.

DHL Express'in de uzun yıllardan beri ülkemizde çok güzel hizmetler sunduğuna dikkat çeken Başkan Boydak, "DHL gün geçtikçe bireysel hizmet alanını genişleterek hem ihracatçılarımıza hem de ithalatçılarımıza güzel hizmetler sunmakta. Kayseri Sanayi Odası DHL'yi iş ortaklarından birisi olarak görmekte. Bu anlamda Kayseri'deki hizmetlerine tam destek veriyoruz." dedi.

Reklam
Reklam

DHL Anadolu Saha Satış Müdürü Cengiz Işıkara ise uzun yıllardan beri Kayseri'de hizmet ettiklerini açıklayarak, gönderileri en hızlı en güzel şekilde adreslerine teslim ettiklerini söyledi.

Globalleşen dünyada hız ve rekabetin en önemli faktörler olduğuna dikkat çeken Işıkara, kendilerinin de işlerini en hızlı ve en kaliteli şekilde yapmaya çalıştıklarını, işadamlarının da destekleri ile Kayseri'nin gelişimine katkı sağlamaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: