Dhmi'nin 80. Yıl Dönümü Kutlanıyor

Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nin (DHMİ) 80. yıldönümü dolayısıyla Nuri Demirağ Havalimanı Müdür Vekili Ahmet Şahin...

Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nin (DHMİ) 80. yıldönümü dolayısıyla Nuri Demirağ Havalimanı Müdür Vekili Ahmet Şahin Öztop ve beraberindeki heyet, Vali Zübeyir Kemelek'i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Zübeyir Kemelek, "Sivas'a karayoluyla ulaşım İstanbul, İzmir gibi şehirlerden kolay olmuyor. Her ne kadar otoyollarımız genişlese de artık millet günübirlik seyahate çıkmak istiyor. Milletimizin hak ettiği güvenli, hızlı ve konforlu bir ulaşım sistemi de sizlerin sayesinde oluyor. Ben çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor, sizlerin 80. Kuruluş yıl dönümünüzü kutluyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Nuri Demirağ Havalimanı Müdür Vekili Ahmet Şahin Öztop ise, “Sivas İline Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü eliyle Nuri Demirağ Havalimanı Müdürlüğü olarak 2010 yılında hizmete giren ve Engelsiz Havalimanı sertifikalı, üç milyon yolcu kapasiteli modern mimarisiyle göz kamaştıran yeni terminal binası, teknik alt yapı ve yetişmiş personeliyle iç ve dış müşteri olarak yüksek kalitede hizmet vermekten gurur duyuyoruz” dedi.

Ziyaret, Vali Zübeyir Kemelek’in Nuri Demirağ Havalimanı Müdür Vekili Ahmet Şahin Öztop ve beraberindeki heyet ile hatıra fotoğrafı çektirmesi ile son buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: