Diablo III, PS4 ve PS3 yolunda!

Blizzard Entertainment, Türkiye saati ile dün gece 01:00′da başlayan PlayStation Meeting’de PS3 ve PS4 için Diablo III’ü duyurdu.

Sanctuary’nin kaderi dünyanın dört bir yanındaki PlayStation oyuncularının elinde olacak. Blizzard Entertainment, Inc. bugün ödüllü aksiyon rol yapma serisinin en yeni oyunu olan Diablo III’ün Sony PlayStation 3 için geliştirilmekte olduğunu duyurdu. Firma bugün ayrıca oyunu Sony’nin yeni nesil bilgisayar eğlence sistemi PlayStation 4’e uyarlama planlarını da teyit etti.

Diablo III’ün PC versiyonu ile aynı deneyimi yaşatmak üzere tasarlanan PS3/PS4 versiyonu Paragon level sistemi, değiştirilebilir Monster Power ayarı, Brawling ve yeni Legendary eşyaları gibi tüm güncellemeleri bünyesinde barındıracak. Blizzard, Sanctuary dünyasındaki görev ve savaşların PlayStation platformlarında son derece rahat biçimde gerçekleştirebilmesi için yepyeni bir kullanıcı arayüzü, yenilikçi kontrol şeması ve yeni dinamik kamera perspektifi tasarlıyor. Oyuncular tek kişilik modda hikayeyi oynayabilecek, ya da isterlerse dört kişilik online ve yerel işbirliği modlarında iblis kesmenin ve ganimet toplamanın paha biçilmez zevkini arkadaşlarıyla paylaşabilecekler.

Reklam
Reklam

Blizzard ayrıca bugün Diablo III’ün PS3 versiyonunun 22-24 Mart tarihlerinde Boston Kongre ve Fuar Merkezinde düzenlenecek olan PAX East’te gösterileceğini de duyurdu. Katılımcılar ellerine kumandayı alarak dünyada Diablo III’ün özel tasarımlı yeni arayüzünü tecrübe edecek ilk kişilerden olacaklar.

[**
PS4 Hakkındaki İlk Resmi Bilgiler

**](http://www.scroll.com.tr/104662/iste-playstation-4un-ilk-resmi-bilgileri/)