Diclespor, U-19 Futbol Ligi'nde Şırnak şampiyonu oldu

ŞIRNAK (A.A) - Şırnak'ta yapılan U-19 Amatör Futbol Ligi'nde Cizre Diclespor, lig şampiyonu oldu.

ŞIRNAK (A.A) - Şırnak'ta yapılan U-19 Amatör Futbol Ligi'nde Cizre Diclespor, lig şampiyonu oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 19 yaş altı gençlere yönelik Şırnak'ta düzenlediği U-19 Amatör Futbol Ligi'nde Cizre Diclespor namağlup olarak Şırnak şampiyonu oldu. Ligi şampiyon olarak tamamlayan Diclespor Diyarbakır'da oynanacak olan U-19 grup maçlarında oynama hakkını kazandı.

Antrenör Abdullah İde, kazandıkları başarı dolayısıyla sevinçli olduklarını belirterek, "Sporcularımız U-19 Futbol Ligi'nden şampiyon olarak çıkmak için büyük bir emek ve çaba sarf ettiler ve bu çabaları sonucunda da hedefledikleri şampiyonluğu elde ettiler. Gençlerimiz, Cizre Kaymakamlığı Halk Eğitim Merkezi Futbol Okulu'nda 3 yıldan bu yana futbol eğitimi alıyor. Aldıkları futbol eğitimi ile ilk defa katıldıkları amatör futbol liginde şampiyon olmaları aldıkları eğitimin boşa gitmediğini kanıtlamış oldular" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: