Didem Ve Aleyna, Manisa'nın Iki Yıldır En Çok Kitap Okuyan Öğrencisi

İlköğretim öğrencileri Didem Karadağ ve Aleyna Yurtkölesi, Manisa’da son iki yıldır en çok kitap okuyan...

İlköğretim öğrencileri Didem Karadağ ve Aleyna Yurtkölesi, Manisa’da son iki yıldır en çok kitap okuyan öğrenciler oldu. 49. Kütüphane Haftası kapsamında Mimar Sinan ve İshak Çelebi Çocuk Kütüphanesi’nde bir yıl içerisinde en çok kitap okuyan öğrenciler törenle ödüllendirildi. Kütüphanenin en çok kitap okuyan öğrencileri Karadağ, Yurtkölesi, Ceylan Çiçek, Nurcan Aran ve Ayşenur Aydın olurken en çok kitap okuyan ilköğretim öğrencileri ise Ali Aksu, Belinay Morbel ve Orçun Bozkurt oldu. Murat Germen İlköğretim Okulu öğrencisi Karadağ ve İstiklal İlköğretim Okulu öğrencisi Yurtkölesi, geçen yıl da en çok kitap okuyan öğrenciler olmuştu. Ödüllerini, İl Halk Kütüphanesi Müdürü Ayşin Kibrit ve İshak Çelebi Çocuk Kütüphanesi Sorumlusu Mehmet Sevindik verdi.

Reklam
Reklam

Haftada üç dört kitap okuduğunu söyleyen Didem Karadağ, herkese de okumayı tavsiye etti. Kitapların insanın ufkunu açtığını bilgi dağarcığını geliştirdiğini belirten Aleyna Yurtkölesi de, “Bu yaşlarda kazandığımız kitap okuma alışkanlığı, hayatımız boyunca devam edecektir. Onun için bütün öğrencilerin bol bol kitap okumasını tavsiye ediyorum.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: