Didim 3. Çiçek Şenliği 25-26 Mayıs'ta Yapılacak

Didim Belediyesi ve Didim Kent Konseyinin katkılarıyla bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek olan Çiçek şenliği 25-26...

Didim Belediyesi ve Didim Kent Konseyinin katkılarıyla bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek olan Çiçek şenliği 25-26 Mayıs tarihleri arasında Eskiköy olarak biline Hisar Mahallesinde yapılacak.

Didim Belediyesi ve Didim Kent Konseyinin katkılarıyla bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek olan Çiçek şenliği 25-26 Mayıs tarihleri arasında yapılacak. Düzenlenecek şenlikte gerçekleştirilecek olan yarışmalarla ilgili yapılan duyuruda "Yarışma Didim'de yaşayan herkese açıktır. Organizasyon görevlileri ile profesyonel olarak geçimini bahçecilik, iç mimarlığı ve peyzaj mimarlığından sağlayanlar bu yarışmaya katılamaz. İlgilenenlerin yarışma formunu doldurularak, yarışmaya katılacakları kategorinin değişik yönlerden çekilmiş 4 adet fotoğrafı ile 30 Mayıs 2012 tarihine kadar Didim Belediyesi Danış Büroya teslim etmeleri veya internet sitesinde yayınlanan başvuru formunu doldurup ekine çekilmiş fotoğrafları ekleyip didimbelediyesi@yahoo.comadresine ulaştırmaları gerekmektedir. Yarışma 05 Haziran 2012 tarihinde seçici kurul tarafından sonuçlandırılacak, 05 Haziran 2012 Dünya Çevre Günü etkinlikleri içinde ödül töreni yapılacaktır"denildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz