Didim Ak Parti'de Tek Listeli Delege Seçimi

AK Parti Didim İlçe Teşkilatı'nda tek liste ile delege seçimleri gerçekleştirildi.

AK Parti Didim İlçe Teşkilatı'nda tek liste ile delege seçimleri gerçekleştirildi.

AK Parti Didim İlçe Teşkilatı üyeleri delege seçimi için sandık başına gitti. Sürpriz sayılacak delege seçimi parti binasında yapıldı. 16 Ekim 2011 tarihinde yapılan delege seçimin ardından alınan karar doğrultusunda üyeler yaklaşık 5,5 ay sonra yeniden sandığa gitti.

Tek liste ile yapılan delege seçimiyle ilgili bilgiler veren AK Parti Didim İlçe Başkanı Hilmi Yıldırım, "Partimiz bir taraftan hızla güçlenirken, diğer yandan bölünmüşlük varmış gibi bir görüntü söz konusu; biz buna müsaade etmedik. Bir grup arkadaşımızla birlikte Hilmi Bey ile görüştük. Zaten geçen delegelerin iptal edilme sebebi belliydi. İptal edilen delegelerin yerinde sandıktan delege çıkarmamız gerekiyordu. Yeni düzenleme yapılarak üyelerimizle birlikte ve Genel Merkezimizin hassasiyetlerini dikkate alarak bunu yapmaya çalıştık. Partimize uzun süredir hizmet eden üyelerimizde delege olamamanın üzüntüsü vardı. Bu anlamda birlik ve beraberliğimiz bizler için önemli; isimlerin delege olup olmaması önemli değil. Biz samimiyetle yaklaşıyoruz. Zaman; Didim yerelde de adresin AK Parti olacağını gösterecek. Katılan üye arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Sabah saat 09:00'da başlayan delege seçimleri saat 16:30'a kadar sürdü. Tek liste ile yapılan seçimlerde İlçe Merkezinde 298, Köylerde 56, Akbük Beldesinde 25, Akyeniköy'de ise 21 olmak üzere toplam 400 delegenin seçimi yapıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: