Didim Arif Nihat Asya Ortaokulu Ege Bölge Seçmelerinde

Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK işbirliği ile düzenlenen “Bu Benim Eserim” Fen ve Matematik proje...

Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK işbirliği ile düzenlenen “Bu Benim Eserim” Fen ve Matematik proje yarışmasında Didim Arif Nihat Asya Ortaokulu 1 adet fen projesi ve 1 adet matematik projesi ile Bölge yarışmasına katılmaya hak kazandı.

“Bu Benim Eserim” projesi yarışmasında Aydın’daki Okullar arasındaki 585 projenin içinde Didim Arif Nihat Asya Ortaokulu 1 adet fen projesi 1 adet matematik projesi İl’de başarılı bulunularak İzmir Bilim Kurulu Onayı ile İzmir’de yapılacak Bölge proje yarışmasına katılmaya hak kazandı. Elde elden başarıyla ilgili bilgiler veren Okul Müdürü Sezai Koçar’dan “Bu projelere Okulumuz Fen Bilgisi Öğretmeni Nilgün Aydınlar ve Öğrencimiz Melike Çetin’in hazırlamış olduğu proje başarılı bulunarak Aydın İlini Temsil etmek üzere 9-10-11 Nisan tarihleri arasında İzmir Kültür Merkezinde yapılacak olan ege bölge seçmelerine katılacak. Bu tanıtımda jüri olan TÜBİTAK Bilim Adamlarının seçimiyle projemizin Türkiye Seçmelerine de katılmaya hak edeceğine inanıyoruz. Yapmış oldukları çalışmalardan ve başarılarından dolayı Fen ve Teknoloji Öğretmenim Nilgün Aydınlar ve Öğrencimiz Melike Çetin’i tebrik ederiz.”dedi.

Reklam
Reklam

Arif Nihat Asya Ortaokulu 9-10-11 Nisan tarihleri arasında İzmir Kültür Merkezinde tanıtımı yapılacak olan projeleri kabul görürse Ege bölgesini temsilen Türkiye elemelerine katılacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: