Didim Belediye Meclisinin Mart Ayı Meclis Toplantısı

Didim Belediye Meclisinin Mart ayı Meclis toplantısı Belediye Başkan Vekili Mustafa Kıray başkanlığında gerçekleştirildi. Gündemde...

Didim Belediye Meclisinin Mart ayı Meclis toplantısı Belediye Başkan Vekili Mustafa Kıray başkanlığında gerçekleştirildi. Gündemde var olan 2 madde oy birliğiyle kabul edilirken toplantıda 10 dakika sürdü.

Didim Belediye Meclisinin Mart ayı Meclis toplantısı Belediye Başkan Vekili Mustafa Kıray başkanlığında gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Belediye Meclis üyelerinden Salih Bankoğlu, Ahmet Karaoğlu, Şehriban Karakış ve Vedat Ege’nin yurt dışı fuarına katılmalarından dolayı, Ercan Atasoy ise mazeret göstererek toplantıya katılmadı. AKP grubu ise tam kadro mecliste yer aldı.

Reklam
Reklam

Belediye Başkan Vekili Mustafa Kıray başkanlığında yapılan toplantıda gündemde var olan 2 madde ele alındı. Gündemin ilk maddesinde Didim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Karakuyu Mevkii 1035 parsel ile ilgili talebinin görüşüldü. Taleple ilgili İmar Komisyonunun raporu görüşüldü. İmar Komisyonunun raporu doğrultusunda talep oy birliğiyle kabul edildi. Gündeminin ikinci maddesinde ise Goldsand Eğitim İnşaat şirketinin 1131 parsel ile ilgili talebi görüşüldü. Talep oy birliğiyle kabul edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: