Didim Belediyesi Basketbol Turnuvası Sona Erdi

Didim Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen basketbol turnuvasına katılım sağlayan tüm sporcular düzenlenen yemekte ağırlandı; Belediye Başkanı...

Didim Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen basketbol turnuvasına katılım sağlayan tüm sporcular düzenlenen yemekte ağırlandı; Belediye Başkanı Mümin Kamacı turnuvanın anısına sporculara madalya verdi.

16-20 Haziran 2013 tarihlerinde Didim Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen Minik ve Küçük erkekler kategorilerinde 2 grupta 8 takımın mücadele ettiği Didim Belediyesi Basketbol Turnuvası sona erdi. Turnuvaya katılan takımları yemekte ağırlayan Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı tüm sporculara turnuvanın anısına madalya verdi.

Reklam
Reklam

Büyük Anadolu Otel’de düzenlenen yemeğe Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu, İlçe Gençlik ve Spor Müdür vekili İsmail Savran’da katıldı.

Yemekte konuşan Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı Belediye olarak spora her zaman destek olduklarını Didim’de sporun değişik branşlarda gelişmesini istediklerini belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

Yemekte konuşan Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu ise Didim’de bu tür etkinliklerin olmasının sevindirici olduğunu belirterek turnuvayı organize edenleri tebrik etti.

Konuşmaların ardından Kaymakam Emiroğlu ile Belediye Başkanı Kamacı tüm sporculara ve antrenörlerine madalya vererek, katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Bir hafta süren turnuvaya Aydın’dan Akademispor kulübü, Nazilli Belediyesi ve Başak Koleji, İzmir’den 9 Eylül Spor kulübü, 9 Eylül Spor kulübü B takımı, Bursa’dan Emine Örnek Koleji Spor kulübü, İstanbul’dan ise Pertevniyal Lisesi Spor kulübü ile Elit spor kulübü takımları katılırken 220’si sporcu toplam 250 kişi Didim’de ağırlandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz