Didim Belediyespor Boks Takımı Madalyaları Topladı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde düzenlenen Dörtlü Boks Turnuvası'na katılan Didim Belediyespor Boks Takımı, turnuvadan üç altın...

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde düzenlenen Dörtlü Boks Turnuvası'na katılan Didim Belediyespor Boks Takımı, turnuvadan üç altın ve bir gümüş madalya ile döndü.

11-12 Mayıs 2012 tarihleri arasında Denizli'nin Pamukkale İlçesinde düzenlenen aralarında Didim, Uşak, Muğla ve Denizli'den boks takımlarının katıldığı dörtlü turnuvada Didim Belediyespor Boks Takımı turnuvadan üç altın ve bir gümüş madalya ile döndü. Didim Belediyespor Boks Takımı Antrenörü Mehmet Şerif Yaman 4 takımın katıldığı turnuvadan başarıyla döndüklerini söylerken "Boks takımı olarak yeni kurulduk; 6 aylık bir çalışmanın ardından bu ilk turnuvamızdı. İlk deneyimimiz bizim için iyi oldu. Gelecek açısında alınan sonuçlarda bizleri memnun etti. Umarım ileri de daha iyi sonuçlar alacağız."dedi.

Reklam
Reklam

Turnuvada 64 kg'da Sefa Gülsever birinci olarak Altın madalya,71 kg'da Oğulcan Keser birinci olarak altın madalya, 81 kg'da Ulaş Ömer Maden birinci olarak Altın Madalya ve Ağır siklet'te Zaim Kaya ikinci olarak Gümüş madalya almaya hak kazandı. Turnuvada takım halinde Yıldızlarda birincilik elde edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: