Didim Belediyespor, yeni sezona merhaba dedi

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Didim Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde başladı.

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Didim Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde başladı.

2012-2013 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig 8.Grup'ta mücadele eden ve aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Didim Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde başlayan Mavi-beyazlılar 10 günlük ilk etap çalışmalarının ardından kampa gidecek. Yeni sezona antrenör değişikliğiyle başlayan mavi beyazlılar da geçen sezon takımı çalıştıran Reşat Kartal ile yollar ayrılırken, takımın başına Didimli olan Antrenör Yaşar Var getirildi. Mavi beyazlılarda yeni transfer edilen ve denemeye alınacak futbolcularda ilk etap çalışmalarına katıldı.

Reklam
Reklam

Didim Atatürk Stadından yapılan çalışmada futbolcular, Teknik Direktör Yaşar Var’ın nezdinde yardımcı antrenörler Mustafa Yağcı, Ali İhsan Yıldız ve Mehmet Özdemir'in eşliğinde ilk çalışmasını yaptı. Antrenmanı Didim Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Ege ve kulüp yöneticileri de izledi. Yardımcı antrenörler nezdinde yapılan ilk çalışmaya 20 futbolcunun katıldığı görülürken, ilk etap çalışmalarının 10 gün boyunca kendi tesislerinde yapacak olan mavi beyazlıların daha sonra ikinci etap çalışmaları için kampa gideceği öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: