Didim Belediyespor’da Evlilik Kervanına Girenlerin Sayısı Arttı

Geçtiğimiz yıl Didim Belediyespor’da yardımcı antrenör olarak görev yapan Ali İhsan Yıldız hayatını Seher İstanköylü...

Geçtiğimiz yıl Didim Belediyespor’da yardımcı antrenör olarak görev yapan Ali İhsan Yıldız hayatını Seher İstanköylü ile Didim Belediyespor’un golcü futbolcusu Ediz Özel ise hayatını Çağrı Doğmuş ile birleştirdi.

Geçtiğimiz yıl Didim Belediyespor’da yardımcı antrenör olarak görev yapan Ali İhsan Yıldız ile Didim Belediyespor’un golcü futbolcusu Ediz Özel evlilik kervanına katıldılar. Didim Belediyespor’da attığı gollerle taraftarın sevgilisi olan Futbolcu Ediz Özel 28 Haziran Cuma günü Meandros Köy Sofrasında düzenlenen törenle hayatını Öğretmen Çağrı Doğmuş ile birleştirdi. Emine-Yusuf Özel ile Emine-Mehmet Doğmuş düğünde konuklarıyla yakından ilgilenirken genç çifti bu mutlu gününde futbolcu arkadaşları ve akrabaları yalnız bırakmadı.

Reklam
Reklam

“2 GÜN SONRA ALİ İHSAN YILDIZ DÜNYAEVİNE GİRDİ”

Didim Belediyespor’da yardımcı antrenör olarak görev yapan Ali İhsan Yıldız 30 Haziran Pazar günü Kamacı 3 Restaurantta düzenlenen törenle hayatını Seher İstanköylü ile birleştirdi. İstanköylü ve Yıldız ailesi düğünde konuklarıyla yakından ilgilenirken, genç çift düğünde yakınları ve dostlarıyla doyasıya eğlendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: