Didim Belediyespor'un rakipleri belli oldu

Didim Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig'de 7'nci grupta mücadele edecek.

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 2013-2014 Futbol Sezonu grupları belli oldu. BAL’da Aydın’ı temsil edecek olan Didim Belediyespor, Çine Madranspor ve İncirliova Belediyespor, yeni sezonda 7. Grup’ta mücadele edecek.

Aydın ekiplerinin yer aldığı, 7 ilden 15 takımın mücadele edeceği 7. Grup’ta Muğla’dan Bodrum Belediyesi Bodrumspor ve Muğlaspor, Burdur’dan Bucak Belediye Oğuzhanspor, Isparta’dan Ispartaspor, Denizli’den Sarayköyspor, Denizli İl Özel İdarespor ve Acıpayam Gençlikspor, Antalya'dan Muratpaşa Belediyespor ve Kumluca Belediyespor yer alırken, İzmir’den gelecek 3 takım ise önümüzdeki günlerde kura çekimi sonrası belli olacak.

Reklam
Reklam

İKİNCİLER PLAY-OFF OYNAYACAK

2013-2014 Sezonunda BAL’da Spor-Toto 3.Ligine 9 takım çıkmaya hak kazanacak. Gruplarını birinci ve ikinci bitiren 22 takımın oynayacağı play-off müsabakaları sonrası Spor-Toto 3. Ligi'ne çıkacak 9 takım belirlenecek. BAL müsabakaları 3. ve 7. gruplarında 14-15 Eylül 2013 tarihinde, diğer tüm gruplarda ise 21-22 Eylül 2013 tarihlerinde başlayacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz