Didim Cemevinin Spor Salonun Törenle Açıldı

Didim Alevi Bektaşi Kültür Merkezi ve Cemevi Derneği bünyesinde kurulan spor salonu Cem evi...

Didim Alevi Bektaşi Kültür Merkezi ve Cemevi Derneği bünyesinde kurulan spor salonu Cem evi üyelerine ve Didimlilerin hizmetine sunuldu.

Didim Alevi Bektaşi Kültür Merkezi ve Cem Evi Derneği bünyesinde kurulan yeni spor salonu düzenlenen törenle açıldı. Cemevinde düzenlenen açılışa Dernek Başkan Yardımcısı Hasan Dikçe, Efeler Mahalle Muhtarı Aydan Aşık Turgut ile cem evi üyeleri katıldı. Açılışı bayanlar gerçekleştirdi.

Açılışla ilgili bilgiler veren Didim Alevi Bektaşi Kültür Merkezi ve Cem Evi Derneği Başkan Yardımcısı Hasan Dikçe “Üyelerimize ve halkın kullanımına yönelik spor salonu oluşturduk. İçerisinde koşu bandı, mekik aleti, kondisyon bisikleti gibi spor aletleri yer alıyor. Bu salonu üyelerimizin katkıları ve hayırseverlerin destekleriyle gerçekleştirdik. Daha önce yaptıklarımızı görenler bize güveniyor ve destek oluyor. Bu salonumuz için 3 aylık kartlar bastırdık ve bununla kullanılacak. Pazar günü hariç her gün açık olacak. Erkek ve bayanlar ayrı şekilde olacak. Salonumuzu tamamladık ve açılışını yapacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Cem evi bünyesinde daha önceden hizmete açılan konferans salonu ve Sinema salonunun dışında Cem evinin alt kısmında içerisinde spor aletlerinin yer aldığı spor salonu, oturma odası, üyelerin ve halkın ortak kullanımı sunuldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: