Didim Chp Gençleri Eğlendirdi

Cumhuriyet Halk Partisi Didim İlçe Örgütü Parti İçi Eğitim Semineri gördükleri Parti Okulu Projeleri kapsamında...

Cumhuriyet Halk Partisi Didim İlçe Örgütü Parti İçi Eğitim Semineri gördükleri Parti Okulu Projeleri kapsamında ilçemize bağlı köylerde yaşayan gençler başta olmak üzere ilçe genelinde yaşayan 150 gencin Didim Aqua Park’ta eğlenmesini sağladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Didim İlçe Örgütü Parti Okulu Projeleri kapsamında Didim’de yaşayan 10 - 18 yaş arası çocukların Didim Aqua Park’ta eğlenmesini sağladı.

CHP 3. Grup çalışması olarak hayata geçirilen ‘Gençlerin Kaynaşma Eğlencesi’ projesi kapsamında 150 çocuğun Aqua Park’ta eğlenmesi sağlandı.

Reklam
Reklam

Hafta sonu gerçekleştirilen projeyle ilgili bilgiler veren Proje başkanı Fikriye Özaydın çocuklara bir konuşma yaptı. Özaydın konuşmasında CHP’nin çocukların yarınların büyükleri olduğu bilinciyle daha güzel yarınlar bırakmak için çabaladığını belirterek “Daha güzel yarınların sizin ilim irfan ve enerjinizle Atatürk ilkelerinden ayrılmadan yürüyeceğiniz zaman olacağınızı biliyoruz. Hepinizin gönüllerinde ki hedefler ve yarınları parlak olsun” dedi.

Konuşmanın ardından yemek yiyen çocuklar daha sonra ise gönüllerince eğlendi..

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: