Didim Cumhuriyet İlk Okulu Öğrencileri Diş Taramasından Geçirildi

22-27 Kasım tarihleri arasında kutlanan Ağız ve Diş Sağlığı Haftası dolayısıyla Didim Rotary ve Rotaract...

22-27 Kasım tarihleri arasında kutlanan Ağız ve Diş Sağlığı Haftası dolayısıyla Didim Rotary ve Rotaract Kulübü ve Yıldırım Diş Polikliniği iş birliğiyle Didim Cumhuriyet İlk Okulu anasınıfı ile 1. ve 2. sınıf öğrencilerine diş sağlığı konusunda bilgiler verildi, diş taramasından geçirildi.

Ağız ve Diş Sağlığı Haftası dolayısıyla Didim Rotary ve Rotaract Kulübü ve Diş Hekimi Hilmi Yıldırım’ın iş birliğiyle Didim Cumhuriyet İlk Okulu anasınıfı ile 1. ve 2. sınıf öğrencilerine diş sağlığı konusunda bilgiler verildi, diş taramasından geçirildi. Etkinliğe Didim Rotary Kulübü Başkanı Mevlüt Gökdemir, Didim Rotaract Kulübü Başkanı Serkan Özcan, Okul Müdürü Aydın Özsoy, Rotary ve Rotaract Kulübü üyeleri katıldı.

Reklam
Reklam

Etkinlikle ilgili olarak bilgiler veren Didim Rotary Kulübü Başkanı Mevlüt Gökdemir Cumhuriyet İlk Okulunun Didim Rotary Kulübünün pilot okulu olduğunu belirterek “Kulübümüz Ağız ve Diş Sağlığı konusundaki farkında lığı artırmak için böyle bir etkinlik düzenledi. Diş macunu ve fırçalarını temin eden Mehmet Soysal ile Diş Hekimi Hilmi Yıldırım beye bize bu etkinlikte gönüllü olarak yardımcı oldu. Kendisine teşekkür ediyoruz. Diş sağlığının önemini vurgulamak ve diş fırçalama bilincini oluşturmak için düzenlediğimiz bu etkinliğin amacına ulaştığını düşünüyorum.”dedi.

Diş Hekimi Hilmi Yıldırım ise kendilerin gelen bu teklifi düşünmeden kabul ettiklerini belirterek, öğrencilere diş sağlığı konusunda bilgiler verdiklerini kaydetti. Yıldırım daha sonra öğrencilere öncelikle olarak ağız ve diş sağlığı konusunda bilgiler verdi, dişlerin nasıl fırçalanacağı konusunda uygulamalı olarak bilgiler aktardı. Etkinlikte Didim Rotary ve Rotaract Kulübü ise öğrencilere diş macunu ile diş fırçası dağıttı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: