Didim Emniyetinden Süpriz Görev Değişimleri

Aydın İl Emniyet Müdürlüğünün İl içi atamaları kapsamında Didim İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çaylak Aydın...

Aydın İl Emniyet Müdürlüğünün İl içi atamaları kapsamında Didim İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çaylak Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürlüğüne atanırken Altınkum Polis Merkezi Amiri Elvan Topal’da Şehit Ali Rüştü Yetkin Polis Merkezi amirliğine atandı.

Didim İlçe Emniyet Müdürlüğüne ise Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Müdürü Sinan Ergen’in atandığı öğrenildi.

Didim İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev değişimi yaşandı. 23 Eylül 2010 tarihinde Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü bünyesinden İlçemiz Didim’e İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Uğur Çaylak son yapılan İl içi atamaları kapsamında yeniden merkeze çekildi. Çaylak’ın İl Emniyet Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürlüğüne atandığı öğrenilirken, Altınkum Polis Merkezi amiri Emniyet Amiri Elvan Topal’da son atamalar kapsamında Şehit Ali Rüştü Yetkin Polis Merkezi amirliğine atandı.

Reklam
Reklam

Atamasıyla ilgili değerlendirmede bulunan Didim İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çaylak Didim’e güzel duygularla geldiğini ve güzel duygularla ayrılacağını belirterek “Didim her kesimden her ekonomik düzeyden insanların yaşadığı bir yer; bu anlamda insanı güzel bir yer ve burada dostane ilişkiler kurduk. Dinamik bir yapı mevcut, Planlandığımız arzu ettiğimiz şeyleri kabul gördük. Geldiğimizden bu yana belli bir çizgiyi yakalamaya çalıştık. Didim’deki varlığımızı da yaptığımız çalışmalarla hissettirmeye çalıştık.”dedi.

Çaylak Halkın huzuru ve güveni için halkla buluşmaya çalıştıklarını, Site yöneticileri ile toplantılar yaptıklarını denetimleri her zaman sürdürdüklerini belirterek, Emniyet Müdürlüğü binasını da vatandaşın katkı ve destekleriyle yeni bir görünüme kavuşturmaya çalıştıklarını söyledi.

Görev yaptığı dönemde personel içerisinde dayanışmayı ve takım ruhunu da öne çıkarmaya çalıştıklarını belriten Çaylak “Personelimizde oluşturduğumuz bu hissin karşılığını halkımızdan görmeye başladık. Karşılıklı ilişkilerle bu his sürdü. Umarım halkımızda bizim bakış açımızı anlayacaktır. Yeni görev yerimizde de halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Tüm Didimlilerden haklarını helal etmelerini diliyorum.”dedi.

Reklam
Reklam

Çaylak’ın yerine Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Müdürü Sinan Ergen’in atandığı öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: