Didim Esnaf Odası Başkanından Sezon Uyarısı

Didim Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu 2013 turizm sezonu öncesinde üyelerine iş ve...

Didim Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu 2013 turizm sezonu öncesinde üyelerine iş ve işlemlerle ilgili uyarılarda bulundu.

2013 Turizm sezonunun başlamasına sayılı günler kala Didim Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanından üyelerine uyarı geldi. Oda Başkanı Yaşar Pektaşoğlu yeni sezon hazırlıklarının başladığını başta Altınkum Yalı Caddesinde olmak üzere şehrin değişik yerlerinde ve şehir merkezinde esnafın sezondaki hareketliliği beklediğini kaydetti. Pektaşoğlu Restaurantlardan hanutçuluğa karşı, bar ve müzikli işletmelerden ses kirliliğine karşı duyarlı olmalarını isterken, ceza-i yaptırımlarla karşılaşılmaması noktasında herkesin dikkatli olmasını istedi.

Reklam
Reklam

Gıda işletmelerinin ve otellerin gıda çalışanlarında olması gereken portör muayeneleri yaptırmaları konusunda uyarırken “Oda kaydı olmayan ya da ruhsatlarında sorun olanlarda da bu yükümlülüklerini yerine getirsin. Bu konuda her yıl denetimler yapılıyor. Denetimlerde ceza kesilmemesi noktasında herkes üzerine düşeni yapsın. Ayrıca işyerlerinin temizliği, çalışanlarının temizliği ve disiplini noktasında herkes üzerine düşen yapmalı.”diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: