Didim Halk Pazarlarında Ramazan Bereketi

Aydın'ın Didim ilçesinde Cumartesi günleri kurulan halk pazarında, Ramazan bereketi yaşanıyor. Başta turistler olmak üzere...

Aydın'ın Didim ilçesinde Cumartesi günleri kurulan halk pazarında, Ramazan bereketi yaşanıyor. Başta turistler olmak üzere vatandaşlar pazara büyük ilgi gösteriyor.

Didim’de Cumartesi günleri kurulan Halk Pazarında Ramazan bereketi yaşanıyor. Ramazan öncesi seralarda yetişen domatesin Pazar sunulmaması nedeniyle kilosu 4 TL’ye satılan Domates, bu hafta pazarda kilosu 1 TL’den satışa sunulduğu görüldü. Mutfağın vazgeçilmezi olan Soğan ve Patates kilosu yine 1 TL’den satışa çıkarken, biber yine 1,5 TL’den, Patlıcan ise 1,5 TL’den satışa çıktı. Yaz ürünleri olan Kayısı 3 TL, Kiraz 3,5 TL, üzüm ise 4 TL’den satışa çıkarken Yazın meyvesi Karpuzun kilosu 50 kuruştan Kavun ise tane hesabı olarak satıldı.

Reklam
Reklam

“YAZLIK GİYSİLERE İLGİ YOĞUN”

Cumartesi Pazarında yiyeceğin yanı sıra yazlık giysilerde her bütçeye göre satışa çıkarken çocuk tişörtleri, kadın ve erkek tişörtleri, kapriler, şortlar, pantolon ve gömlek ile mayolar renk renk ve kalitede satışa sunuldu. Tişörtler 3,5 TL’den başlayarak 30 TL’ye kadar çıkarken, şortlar, kapri ve mayolar ise en fazla tercih edilen ürünler arasında yer aldı.

Başta Didimliler olmak üzere ilçeye tatile gelen yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri olan Cumartesi Pazarına ilginin bu hafta daha yoğun olduğu görülürken, Esnaf ise ilginin yoğunluğunu Ramazan ayının bereketine bağladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: