Didim Huzurevinin Temeli Atılıyor

CHP Genel Başkan Yardımcıları Bülent Tezcan ve Gökhan Günaydın ile CHP Parti Meclisi Üyesi Faruk...

CHP Genel Başkan Yardımcıları Bülent Tezcan ve Gökhan Günaydın ile CHP Parti Meclisi Üyesi Faruk Demir Aydının Didim ilçesinde bir dizi etkinliğe katılacak.

CHP heyeti Belediye tarafından yapımı süren Kent Meydanının temelini atacak; Huzur evi inşaatını gezecek ve partiye yeni katılan üyelere rozet takacak.

CHP Didim İlçe Teşkilatı 29 Mart Cuma günü Genel Başkan Yardımcılarını ağırlayacak. CHP Genel Başkan Yardımcıları Bülent Tezcan ve Gökhan Günaydın, CHP Parti Meclisi Üyesi Faruk Demir ile CHP Aydın İl Başkanı Barkan Kalınomuz'un da bulunacağı etkinlikler, saat 16.00'da Didim Kent Meydanı Projesi'nin temel atma töreni ile başlayacak. Temel Atma töreninin ardından, yine Didim Belediyesi'nin gerçekleştirdiği Huzurevi İnşaatı'nı da ziyaret edecek olan CHP Yöneticileri, saat 18.30'da İlçe Başkanlığını ziyaret edecek, burada basın çalışanları ve partililerle bir araya gelecek. CHP Didim İlçe Başkanlığı'nın Cuma günkü etkinlikleri, aynı günün akşamında, saat 20.00'de Didim Ticaret Odası Aytaç-Nurullah Kocabıyık Kültür Merkezi'nde yapılacak salon etkinliği ile sona erecek. Genel Başkan Yardımcıları Tezcan ile Günaydın ve PM üyesi Demir konuşmacı olarak katılacağı etkinlikte partiye üye olanlara rozet takılacak.

Reklam
Reklam

CHP Didim İlçe Başkanı Şavgu Aydın, 29 Mart Cuma günü gerçekleşecek etkinliklere, başta partililer olmak üzere tüm Didim halkını davet etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: