Didim, İstanbul Emlak Fuarında

İstanbul’da gerçekleşecek 7. Gayrimenkul, Yazlık Evler ve Finans Hizmetleri Fuarı'nda Didim Belediyesi, Didim Ticaret Odası,...

İstanbul’da gerçekleşecek 7. Gayrimenkul, Yazlık Evler ve Finans Hizmetleri Fuarı'nda Didim Belediyesi, Didim Ticaret Odası, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Didim Emlakçılar Derneğinin katkıları ile Didim’in ortak bir alanda temsil edilmesine karar verildi.

22 - 24 Mart tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşecek 7. Gayrimenkul, yazlık evler ve finans hizmetleri fuarında katılacak olan Didim’in fuarda ortak bir alanda tanıtılması amacıyla bir toplantı düzenlendi. Didim Ticaret Odası Meclis salonunda düzenlenen toplantıya Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver, Didim Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu, Didim Emlakçılar Derneği Başkanı Osman Coşkun ve sektör temsilcileri katıldı.

Reklam
Reklam

Toplantı sonunda Didim adına en az 60 metrekare alan kiralanması, fuarın bu sektörde iş yapan firmalara duyurulması, fuarın konseptine uygun projelerin sergilenmesi, Stant alanının kira bedelinin katılımcılar tarafından karşılanması kurumların ise katılımcılara tanıtım, doküman ve ulaşım konusunda katkı sağlaması konusunda görüş birliğine varıldı.

1 Mart Cuma günü saat 17.30’da ise Didim Ticaret Odasında fuara iştirak etmek isteyen firmaların katılacağı nihai bir toplantı gerçekleştirileceği ve katılımın detayları belirleneceği belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: