Didim Kaymakamı Emieroğlu Parke Taşı Döşenen Köylerde İnceleme Yaptı

KÖYDES ve Aydın İl Özel İdaresi tarafından aktarılan ödenekler doğrultusunda Didim’e bağlı köylerin köy içindeki...

KÖYDES ve Aydın İl Özel İdaresi tarafından aktarılan ödenekler doğrultusunda Didim’e bağlı köylerin köy içindeki yollarına parke taşı döşemeleri sürerken Kaymakam Ersin Emiroğlu çalışmaları yerinde inceledi.

Didim’e bağlı Balat, Batıköy, Denizköy, Yalıköy ve Akköy’ün köy içi yollarının yapımı için KÖYDES’den 140 Bin TL, Aydın İl Özel İdaresinden de 138 Bin TL olmak üzere çıkarılan ödenek doğrultusunda köy içi yolların parke taşı döşeme çalışmalar başladı. Yapılan çalışmaları Batıköy’de yerinde inceleyen Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu Köy Muhtarı Hüseyin Örekçi ve Firma yetkilisi Hamit Yavuz’dan bilgi aldı.

Reklam
Reklam

Çalışmalarla ilgili gazetecilere bilgiler veren Kaymakam Emiroğlu Balat Köyünde ki çalışmaların sona erdiğini ve Batıköy’de ki çalışmanın da kısa süre sonra sona ereceğini belirterek “Aktarılan ödenek doğrultusunda köylerimizin yol yapım işleri devam ediyor. Muhtarlarımız ve köylülerimiz ile öncelikli yerleri belirledik. Buna göre 5 köyümüzde çalışmalar devam ediyor. 7 Temmuz’da ihaleye çıkan çalışma 90 gün içinde teslim edilecek” dedi.

Batıköy’ün ardından Denizköy de çalışmaların başlayacağı öğrenilirken, Batıköy’de 2 Bin 358 metrekare, Akköy’de Bin 328 metrekare, Yalıköy’de 2 Bin 430 metrekare, Balat’ta 2 Bin 715 metrekare ve Denizköy’de ise 2 Bin 364 metrekare iş yapılacağı belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: