Didim Mhp'den Erör Saldırılarına Tepki

MHP Didim İlçe Başkanı Can Atas, son yaşanan terör olayları sonrasında asker ve polislerin şehit...

MHP Didim İlçe Başkanı Can Atas, son yaşanan terör olayları sonrasında asker ve polislerin şehit olmasının Türk Milletini derinden yaralandığını fakat oynanan oyunun başarılı olamayacağını belirtti.

Milliyetçi Hareket Partisi Didim İlçe Başkanı Can Atas son yaşanan terör olayları sonrasında Asker ve Polislerin şehit olmasının üzüntü verici olduğunu ve milleti derinden yaraladığını söyledi. Atas açıklamasında Türkiye üzerinde oynanan oyunun başarılı olmayacağını belirterek “Son günlerde yaşanan hain terör saldırılarında vatan evlatlarımızın şehit edilmesinin büyük üzüntüsü hepimizi derinden sarsmaktadır. Türk Milleti şehitlerini kalbine gömmüştür ve aziz şehitlerimiz Türk Tarihi’nde şerefle yerlerini almışlardır. Ancak; Uluslararası bir boyutta olan bu terör sorununun çözülmesi için beklenilecek an, ihmal edecek zaman kalmamıştır. Türkiye’nin gücünün ne olduğunun gösterilmesi için tüm yetkililer derhal Türk devletinin güç ve kuvvetini büyük bir kararlılıkla ispatlamalıdır. Hepimizin bildiği gibi; Uluslararası güçler yerli işbirlikçilerle ülkemiz üzerinde tarih boyunca birçok oyun oynamış ve başarılı olamamıştır. Son otuz yılda oynanan oyun da asla başarılı olamayacaktır. Bu uğurda şehit olan tüm Mehmetçiklerimizi her zaman minnet ve rahmetle anıyoruz. Bu topraklar üzerinde hain emelleri olanların Türk Milleti’nin ve devletinin birliğini bozamayacağını artık anlaması gerektiğini belirterek Şehitlerimize rahmet, ailelerine ve Türk Milleti’ne sabır diliyorum. İnanıyorum ki; vatanımız için toprağa düşmüş olan bu evlatlarımızın mekânları cennet olacaktır” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: