Didim Rotary Kulübü Meslek Hizmet Ödülleri Verildi

Didim Rotary Kulübü tarafından Geleneksel olarak gerçekleştirilen Meslek Hizmet Ödülüne Belediye Eski Başkanı Eczacı Mehmet...

Didim Rotary Kulübü tarafından Geleneksel olarak gerçekleştirilen Meslek Hizmet Ödülüne Belediye Eski Başkanı Eczacı Mehmet Soysalan ve Osman Demirtaş layık görüldü. Kulübe yeni üye olan Serkan Demirbaş’ın ise rozetini Akbük Belediye Başkanı Mehmet Erçin Sandalcı taktı.

Didim Rotary Kulübünün üyeleri ile bir raya geldi. Düzenlenen toplantıda her yıl geleneksel olarak düzenlenen Meslek Hizmet Ödül töreni ile birlikte yeni üye kaydı da yapıldı.

Kulübe yeni bir üye kaydı yapılan iş adamı Serkan Demirbaş ile ilgili Didim Rotary Kulübü Başkanı Mevlüt Gökdemir katılım töreni öncesi yaptığı konuşmasında “Şu andan itibaren topluma hizmet veren meslekte yüksek ahlak standartlarını teşvik ve dünyada iyi niyet ve barışın kurulmasına yardım eden iş ve meslek sahibi kişilerin dünya ölçüsünde birleştiği bir kuruluş olan Rotary’e adımınızı atmış bulunmaktasınız.” dedi ve Serkan Demirbaş’ın üye kabulünü gerçekleştirdi. Akbük Belediye Başkanı Mehmet Elçin Sandalcı yeni üyenin rozetini taktı ve tebrik etti.

Reklam
Reklam

Didim Rotary kulübünün Meslek Hizmet Ödül töreni ile ilgili konuşan Kulüp Başkanı Gökdemir “Rotary de mesleğinde yüksek etik standartlarını uygulayarak başarılı olanları tanıtmak ve teşvik etmek üzere Meslek ödülleri verilir.2013 yılı Rotary Meslek Ödülünü belirlerken somut bir gerekçesi olsun istedik ve kişinin sadece kendi işinde başarılı olması, maddi varlığı, sıfırdan kendine iyi bir kariyer edinmesi yada büyük bir kuruluşu yoktan var etmesi yeterli olmadığını düşünerek Eczacı Mehmet Soysalan’ı ve Taksi Söförü Osman Demirtaş’ı belirledik. Yaşadığımız bölgede sıradanlığın ötesinde mesleğini yaparken Rotary gibi hizmet anlayışını ön planda tutmuş ve kendinden önce hizmet diyerek Didim’e ve çevresine sayısız katkı sağlamış bu kişileri sizlerle tanıştırarak Meslek Hizmet Ödülünü vermekteyiz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: