Didim Seyahat'te bayram hareketliliği

Ramazan Bayramı tatili Didim'e yaradı.

Ramazan Bayramı tatili Didim'e yaradı. Ege Bölgesi'nin önemli turizm merkezlerinden Didim'deki tesislerde doluluk oranı yüzde 100'lere ulaştı. Ramazan Bayramı tatilini Didim’de geçirmek isteyen vatandaşlar, dönüş yolculuğu için Didim otogarında yoğunluk oluşturdu.

Ramazan Bayramı arifesinde de hareketliliğin yaşandığı Didim otogarında, bayram dönüşü yoğunluğu başladı. Bayram tatilini Didim'de geçiren vatandaşlar, otogara koştu. Yoğun talep nedeniyle firmaların koyduğu ek seferler bile yetersiz kaldı. Yaşanan yoğunluk hem tatilden dönenleri, hem de memleketlerine gidenleri etkiledi.

Reklam
Reklam

Yenilenen araç filosu ile kaliteli hizmet sunan Didim Seyahat Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Savaş Cengiz, Ramazan Bayramı dolayısıyla yaşanan yoğun talep nedeniyle ek seferler düzenlediklerini, ancak buna rağmen yetişmekte güçlük çektiklerini söyledi. Cengiz, Didim Seyahat'in Söke ve Aydın seferlerinin yanı sıra her gün İzmir, Ankara ve İstanbul seferleri de olduğunu hatırlatarak, "Bayram nedeniyle Söke araçlarımız 10 dakikada bir kalktı ve İzmir'e ek seferler koyduk. Bunun yanı sıra araç filomuza yeni katılan Royal Class 2+1 otobüslerle müşterilerimize Ankara yolculuğunda rahat bir yolculuk imkanı sunuyoruz" dedi.

1964 yılından bu yana hizmet verdikleri yolcu taşımacılığı sektöründe müşterilere en iyiyi sunmak amacıyla yatırımlara devam ettiklerini belirten Didim Seyahat Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Savaş Cengiz, "Araç filomuza yeni dahil ettiğimiz otobüslerimizle yolcularımıza hem daha güvenli, hem de daha konforlu bir şekilde seyahat etmelerini sağladık. Yeni aldığımız otobüslerimizde yolcularımız güvenli şekilde seyahat ederken, otobüslerimizde internete girebiliyor, istedikleri filmi seyredip, istedikleri şarkıyı dinlerken, istedikleri kanalı da izleyebiliyorlar” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Cengiz, amaçlarının yolcuların ihtiyaç ve beklentilerini en iyi şekilde yerine getirerek, güvenli ve konforlu bir yolculuk yapmalarını sağlamak olduğunu ifade ederek, "Kendimizi günün değişen şartlarına göre sürekli geliştirerek ve yenileyerek müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmaya çalışıyoruz. Filomuza dahil ettiğimiz 2013 model Temsa Safir ve Royal Class 2+1 otobüslerle, Didim Seyahat bünyemizdeki şehirlerarası otobüs sayısı 14'e çıktı. Didim Seyahat olarak internet üzerinden bilet satışı işlemimiz de mevcut. Yolcularımız artık bilet almak için yorulmadan oturdukları yerden rezervasyon yapıp yerini ayırtabiliyor veya biletini kredi kartı ile satın alabiliyor. İnternet üzerinden bilet satın almak isteyen yolcularımız, www.didimseyahat.com adresine tıklayarak Online Bilet al bölümündeki bilgileri doldurması yeterli olacaktır. Teknolojiye ve konfora olan yatırımlarımız önümüzdeki dönemde de tüm hızıyla devam edecek" ifadelerine yer verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz