Didim Ticaret Odası Osmanlıca Kurslarına Ev Sahipliği Yapacak

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ve Hayrat Vakfı'nın eğitim ve kültür projesi...

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ve Hayrat Vakfı'nın eğitim ve kültür projesi olan Osmanlıca Kursu, Didim’de Ticaret Odasının destek ve ev sahipliğinde açılacak.

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ve Hayrat Vakfı önemli bir eğitim ve kültür projesini hayata geçiriyor. Türkiye’nin 900’ü aşkın merkezinde ve Didim’de Didim Ticaret Odasının destek ve ev sahipliği ile Osmanlı Türkçesi kursu açılıyor.

Düzenlenen kursla ilgili bilgiler veren Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver, kursun ücretsiz olduğunu ev uzmanlarca verileceğini belirterek, “1997 yılında Kültür Bakanlığı ile benzer bir işbirliği ile binlerce insanın Osmanlıca öğrenmesine vesile olan Hayrat Vakfı, şimdi yeni ve daha büyük bir hizmeti gerçekleştiriyor. Her kesimden insanın başvurabileceği Osmanlıca eğitimi tamamen ücretsiz olarak yapılıyor. Kurslarımız tamamen uzman öğreticiler tarafından verilecek ve kurs sonunda devamlılık sorunu olmayan ve yapılacak imtihanda yeterli puan alan her kursiyer verilecek sertifika verilecek. Ücretsiz kurslara katılmak isteyenler kayıtlarını 20 Kasım 2012 Salı günü mesai bitimine kadar (0256)8112563 numaralı telefonumuzdan yaptırabilir” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: